Brian Priske'den Fenerbahçe Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalar!

Royal Antwerp Teknik Direktörü Brian Priske, UEFA Avrupa Ligi D grubunda temsilcimiz Fenerbahçe'ye kendi sahasında 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

05.11.2021-12:41 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-12:41)

UEFA Avrupa Ligi D grubu karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika'da Royal Antwerp ile karşı karşıya geldi. Grupta oynanan ilk karşılaşmada kendi sahasında rakibi ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı karşılaşmada sahadan 3-0'lık net bir galibiyet ile ayrıldı.

FENERBAHÇE'YE BELÇİKA'DA 30 DAKİKA YETTİ!

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde tam 3 gol birden bularak skoru 3-0'a getirerek büyük bir ses getirmişti. Karşılaşmanın kalan bölümünde kalesini gole kapatmayı başaran Fenerbahçe sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrılarak UEFA Avrupa Ligi D grubunda oldukça önemli bir galibiyet elde etmişti.

ANTERP TEKNİK DİREKTÖRÜ BRİAN PRİSKE'DEN AÇIKLAMALAR

Belçika ekibi Royal Antwerp'in Teknik Direktörü Brian Priske, UEFA Avrupa Ligi D grubunda oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında karşılaşma ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Royal Antwerp Teknik Direktörü Brian Priske, düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;
' Fenerbahçe bugün doğru hamleleri yapmakta daha iyiydi. Savunmada önemli anlarda ilk yarıda daha iyi olabilirdik. Daha fazla pozisyon bulmalıydık. İkinci yarıda güçlü kalıp gol atmayı denedik ama olmadı. Bazı pozisyonlar yakaladık ama 3 pozisyonda üst üste goller yedik ve cezalandırıldık. Aslında ilk golden önce iyi başlamıştık. Fenerbahçe bugün doğru hamleleri yapmakta daha iyiydi. Benim takımdaki durumumla ilgili sorgulamanız normal. Ama ben üzerimde baskı hissetmiyorum. Ben değişmedim, çalışmaya devam edeceğim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal