10.06.2021-14:54 (Son Güncelleme:10.06.2021-15:06)


1

Diana Sat

Diana Sat

Oylamada ilk sırada, Sibirya Tuva'nın yerlisi Diana Sat bulunuyor. Sat, hukuk fakültesini bitirdikten sonra geçen yıl cezaevi sisteminde çalışmaya başlamış.



2

Indira Farsina

Indira Farsina

Tataristan temsilcisi kıdemli yüzbaşı Indira Farsina'nın bir leoparla verdiği poz dikkat çekerken, Rus medyası Darya Stroganova'nın Kuzey Kutbu'ndaki Murmansk şehrinde çalıştığını kaydediyor.



3

Anastasia Okolelova

Anastasia Okolelova

Oylamada ikinci sırada bulunan kıdemli yüzbaşı Anastasia Okolelova, apoletli kıyafetlerin çocukluğundan bu yana rüyası olduğunu söylüyor. Okolelova, Samara'dan yarışmaya katılıyor.



4

Ekaterina Vasilieva

Ekaterina Vasilieva

Vladimin bölgesinden yüzbaşı Ekaterina Vasilieva ise, manken olmak istediğini ancak daha sonra aile geleneğini takip ederek gardiyan olmayı seçtiğini belirtiyor. Yarışma için kırmızı gece elbisesiyle poz veren genç kadının ailesi üç kuşaktır cezaevlerinde çalışıyor. Vasilieva, aynı zamanda profesyonel bir at binicisi.



5



6

Yulia Osokina

Yulia Osokina

Bir başka kıdemli yüzbaşı Yulia Osokina, Ulyanovsk bölgesindeki Dimitrovgrad'dan finale adını yazdırdı. Osokina, yaşadığı yerde her ailenin mutlaka hapishanelerde çalışan bir yakını olduğunu söylüyor.



7

Tatiana Gritsaenko

Tatiana Gritsaenko



8

Veronika Unzhakov

Veronika Unzhakov



9



10

Yana Kondrashova

Yana Kondrashova

Rusya'nın en büyük adası Sahalin'de görev yapan yüzbaşı Yana Kondrashova ise, Federal Cezaevi Servisi Akademisi'nde öğrencilik yaptığı yıllarda trampet ekibinde yer aldı.



11

Darya Stroganova

Darya Stroganova



12

Veronika Shved

Veronika Shved

Valeria Agoyan Ulyanovsk bölgesinde üç yıldır gardiyanlık yapıyor, kıdemli yüzbaşı Veronika Shved ise serbest stil kayak Mogul'da bir şampiyon.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR