Boupendza'dan Transfer Açıklaması!

Atakaş Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza, Krasnodar'a transferinin iptali, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

01.03.2021-18:45 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-18:45) Boupendza'dan Transfer Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de 28. Hafta itibariyle en golcü oyuncu konumunda bulunan Aaron Boupendza, yapmış olduğu açıklamalarda ;

ÖNCELİĞİM SEZONU BİTİRMEK

Krasnodar ile iyi bir süreçteydik. Ama olmadı. Demek ki olmaması gerekiyordu. Buradaki amacım öncelikle sezonu burada bitirmek. Çalışmalarımı bunun için devam ettiriyorum. Burada süreç tamamlandığında Krasnodar veya başka bir takım olabilir.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN İLGİSİ ÇOK GÜZEL

Öyle büyük kulüplerin isimlerin geçmesi, büyük kulüplerin beni istemesi önemli bir şey. Ama bu süreç içerisinde önemli olan takımımdaki başarımın devam etmesi. Burada sözleşmem devam ediyor: Burada sözleşmem devam ederken işim dışında bşka bir şeyle uğraşmak istemiyorum. Burada sezonu bitirmek için elimden geleni yapacağım. Ondan sonra sürece bakacağım.

SÜPER LİG OLDUKÇA ÜST SEVİYE

Süper Lig, ligler arasında önemli. Gelecekte Türkiye'de devam eder miyim, etmez miyim bilinmez. Avrupa'nın büyük ligleri de var. Hatayspor gelecekte ne olacak, ona da bakarız. Futbolda her şey çabuk değişebiliyor. Önemli olan buradaki görevimizin tamamlanması.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal