27.05.2020-15:11 (Son Güncelleme:29.03.2024-12:22)


1

Birçok kişi kilo problemi olmasa dahi bölgesel yağlanmadan dolayı epey şikayetçi. Bunu engellemek için en bilinen iyi yol sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizdir. Ancak bunların yanı sıra yağ yakımını kolaylaştıran yiyecek ve içecekleri beslenme düzenine eklemekte önemli ölçüde etki etmektedir. Sizin için bölgesel yağları yakarak düz bir karna sahip olmanızı sağlayacak 5 içeceği bir araya getirdik. İşte detaylar…



2

Su

Su

Su, yaşamımızı devam ettirebilmemiz için hayati önem taşıyan başlıca sıvıdır. Tüm ek gıdaların yanı sıra günde en az 2 litre su içilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Yeterli su içmek, metabolizmayı hızlandırmanın yanı sıra vücudu birçok hastalığa karşı korur ve hatta cilt güzelliğine bile katkı sağlar.



3

Zencefil Suyu

Zencefil Suyu

Sindirim sisteminde ileri gelen sorunları gidermek için tüketilen zencefil, oldukça etkili bir besindir. Zencefil sindirim sorunlarına iyi gelmesinin yanı sıra vücutta iltihap oluşmasını önler ve midenin rahatlamasını sağlar. Gün içerisinde 1 bardak zencefilli su tüketirseniz ödem atmanızı sağlamanın yanı sıra yağ yakımınıda hızlandırabilirsiniz.



4

Salatalık Suyu

Salatalık Suyu

Salatalık, detoks listelerinin ilk sırlarında yer alan bir besindir. Salatalık suyu ise hem ödem atmaya hem de karın bölgesindeki yağlardan kurtulmanıza yardımcı olur. Gün içerisinde 4 bardaktan fazla tüketilmemesi tavsiye edilir. Aksi takdirde ishale neden olmaktadır.



5

Aloe Vera Suyu

Aloe Vera Suyu

Aloe vera bitkisinin faydaları saymakla bitmiyor. Genel olarak cilt bakımında kullanılan aloe vera suyu besin olarak tüketildiği zaman zayıflamaya büyük ölçüde katkı sağlar. Aloe vera suyunu yatmadan önce içmek yağları eritmede daha etkili olacaktır.



6

Yeşil Çay

Yeşil Çay

Kilo vermek ve yağ yakmak denince ilk akla gelen içeceklerden biri olan yeşil çay, metabolizmanın güçlenmesini sağlayarak hızlı bir şekilde ödem atmanıza yardımcı olur ve karın bölgesindeki yağların yakılmasını sağlar. Dümdüz bir karna sahip olmak için her gün 2 bardak yeşil çay tüketebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR