Toprak grubu burcu olan boğa kadınının özellikleri nelerdir?

Boğa burcu 21 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında doğanlardır. Yönetici gezegeni Venüs'tür. Sabit burçlar arasında yer alır. Anlaştığı burçlar başak ve oğlak burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar ise aslan, akrep ve kova burçlarıdır. İşte tüm detaylar...

29.03.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:17) Toprak grubu burcu olan boğa kadınının özellikleri nelerdir?

Sakin ve güvenilir yapıdaki boğa burçları, karşısındaki insanların güvenini kazanma konusunda oldukça profesyoneldir. Bu burç aynı zamanda inatçılığıyla bilinir. Fikirlerini değiştirebilene aşk olsun. 

Boğa burçlarının en keyif aldığı şey yemek yemektir. Yemek olsun başka hiç bir şeye ihtiyaç duymazlar. Mutfakta da oldukça iyidirler. Yeni yemekler denemeyi ve yemeyi severler. Bu nedenle kilo almaya meyilli bir burçtur. Hayatlarının dört dörtlük olmasını isterler. Her şeyi keyiflerince yaşamak huzurlu olmak onlar için çok önemlidir. 

Sabırlı olmasıyla bilinirler. Sabrettikleri her konuda olumlu sonuçlar alırlar. Lüksüne düşkündür her şeyin en iyi olmasını isterler. Her konuda en iyiyi hak ettiklerini düşünürler. Moda makyaj onlar için yaşama sebepleridir. Zarafet onların kanlarına işlemiştir. Mücevherlere düşkünlüklerini bilmeyen yoktur. Ki günlük hayatta taktıklarıyla gözleri üstüne çeker. Parasını yatırım amaçlı mücevhere yatırdığı da çok olur.  

Boğa burcu kadını özellikleri nelerdir?

- Boğa burcu kadını sevgi insanıdır. Sevgilisinden, arkadaşlarından, ailesinden sürekli sevgi görmek ister. Sevilmek onu mutlu eder. 

- Boğa burcu kadını zarafeti çok sevdiği için rahat ama şık kıyafetlere bayılırlar. Hem onu rahat ettirecek hem de şık gösterecek kıyafetleri tercih eder. Oturaklı görünmeyi sever dozunda şıklık onların aradığı şeydir. 

Boğa burcu kadını özellikleri

- Giyimine kuşamına dikkat eden boğa burcu kadını süslenmeyi sever. Kendine has bir stilleri vardır. Modadan çok iyi anlarlar ve her zaman kendine yakışanı en iyi şekilde üstünde taşır

- Yönetici gezegeninin Venüs olması güzelliklerinin neyden kaynaklı olduğunu açıklar. Boğa burcu kadını dişiliğini kullanmayı çok iyi bilir. 

- Düşünmekten pek hoşlanmazlar. Her şey basit ve anlaşılır olmalıdır. Bir konuya saatlerce kafa patlatmak ona göre bir özellik değildir.

Boğa burcu kadınının aşk hayatı nasıl olur?

- Boğa burcu kadını birlikte olacağı insanda güven duygusu arar. Güvendiği biri çıkarsa karşısına onu asla bırakmaz. 

- Sabırlı bir burçtur. Onun sabrını taşırmak neredeyse imkansızdır. 

- Her konuda oldukça yavaş hareket ederler ve bu durumdan bunalmanız çok mümkün. 

- Yemek düşkünü olan boğa burcu kadını yemek gördüğü an sizi unutup yemeğe koşacaktır. 

- Uzun ve güvenilir ilişki yaşamak için oldukça iyi bir partnerdir.

- Birikim yapmayı sevdiği için harcamalarıyla evinizin gelirini de koruyacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal