Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Boğa burcu, genel olarak sabırlılığı, adanmışlığı ve abur cubura düşkünlüğü ile tanınmaktadır. Boğa burcunun elementi toprak, niteliği sabit ve gezegeni de Venüs’tür. Uğurlu taşı safir, günü ise pazartesidir. Peki, Boğa burcu kadının özellikleri nelerdir? Boğa burcu kadını en çok hangi burçlarla anlaşır?

28.07.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-10:17) Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Boğa burcu kadınları, asil duruşları sayesinde girdikleri ortamlarda dikkati üzerine çeker. Oldukça güzel ve çekicidirler. İletişim becerileri kuvvetlidir.

Güzelliği ile etrafından takdir gören Boğa kadını, nazik ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir yapıya sahiptir. Hoş sohbettir, rahatça anlaşılacak bir şekilde konuşur ve ses tonunu oldukça iyi kullanır.

Entelektüel düşünce tarzını desteklemek isteyen Boğa burcu kadını sürekli, okur, dinler, araştırır ve düşünür. Bu nedenle konuşmalarının içi hep doludur. Boğa burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır diyorsak, kültürlü erkek kriterini burada dile getirmenin de faydası var. Boğa burcu kadını ona ayak uydurabilecek, yeri geldiğinde eksik kaldığı konuyu tamamlayabilecek bir erkekten hoşlanacaktır.

Boğa burcu kadını, her ne kadar sağlam ve dik dursa da çok çabuk kırılıp küsebilir. Sert davranışlar ve dilin kemiği olmamacasına söylenmiş sözleri sevmez Boğa burcu kadını.

Boğa Burcu Kadını Hangi Burçlarla İyi Anlaşır?

Boğa burcunun en iyi anlaştığı burçlar Yengeç, Balık ve Oğlak burcudur. Bağlılık noktasında uyuşan bu burçlar, çok iyi anlaşır.

Yengeç erkeği ile Boğa kadını, rahat bölgelerinden bir adım bile atmak istemeyebilirler. Ya da Oğlak burcu erkeğinin para kazanma ve saygı görme hırsı Boğa kadınını etkiler. Balık erkeği ile Boğa kadınının yaratacağı hümanist ve barışçı uyum, uzun yıllar devam edebilir.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Boğa burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Temiz ve titiz erkeklerden. Boğa burcu kadıları, her zaman düzenine ve temizliğine düşkün olmasıyla tanınır. Bu nedenle, titiz erkeklerden oldukça hoşlanır.

Boğa burcu kadınları aynı zamanda dış görünüşüne dikkat eden, bakımlı ve özenli erkeklerden hoşlanmaktadır. Güzel ve uygun kıyafetler, etkileyici bir koku, temiz bir yüz ve saç Boğa kadınının oldukça hoşlandığı faktörlerdir.

Boğa burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun diğer yanıtlarına da bir bakalım. Boğa burcu kadınları, sadakatten hoşlanır. İlişkide asil davranır. Ancak verdiklerinin karşılığını alamadığında da kestirip atar, tekrar elde edilmesi oldukça zordur.

Boğa burcu kadınları, yemek yemekten adeta zevk alır. Bu nedenle yemek yemekten zevk alan, yemeğe düşkün, damak zevki iyi olan erkekleri çekici bulurlar. Ailesine bağlı olan erkekleri de oldukça beğenirler. Saygı gören, çalışan erkeklerden hoşlanır boğa kadınları. Zeki erkeklere ve onların espri yeteneklerine hayran olabilirler.

Aynı zamanda, uzun süreli ilişki sürdürebileceği, anlaşabileceği, kendine uyumlu bulduğu, sadık erkekleri ararlar ve bulduklarında da başka ihtimallerde kendilerini kaybederek ilişkisine zarar vermezler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal