Bodrum'da Makilik Alanda Yangın!

Bodrum’da makilik alanda bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çıkan yangında 5 hektar makilik alan zarar gördü.

03.10.2021-12:40 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-14:39) Bodrum'da Makilik Alanda Yangın!

Gelen son dakika haberlerine göre Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda korkutan bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında 5 hektar makilik alan zarar gördü.

BODRUM’DA MAKİLİK ALANDA ÇIKAN YANGINDA 5 HEKTARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda korkutan bir yangın meydana geldi. Olay hemen yetkililere bildirildi. Gelen ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına hem karadan hem de havadan müdahale edildi. Makilik alanda meydana gelen yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Çıkan yangında 5 hektar makilik alan zarar gördü

YANGINA HEM KARADAN HEM DE HAVADAN MÜDAHALE EDİLDİ

Olay Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yakaköyü Mahallesi'ndeki makilik meydana geldi. Makilik alanda henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çıkan yangın rüzgarında etkisiyle büyüdü. Alevlere Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki 2 helikopterle havadan, 6 arazöz, su tankerleri ve Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince yerden müdahale edildi. Kontrol altına alınan yangında yaklaşık 5 hektar makiliğin zarar gördüğü belirlendi. Yangın ekiplerin büyük uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Ekipler, bölgede soğutma çalışması işlemlerine ise devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal