Boateng Kumarhaneye Gittiği İçin Kadro Dışı Kaldı!

Bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan Monza'nın tecrübeli yıldızı Kevin-Prince Boateng, yaptığı kaçamak nedeniyle gündemde.

01.05.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 01.05.2021-15:27) Boateng Kumarhaneye Gittiği İçin Kadro Dışı Kaldı!

7 takım arkadaşıyla birlikte kumarhaneye giden Boateng, Monza'nın kritik maçı öncesi kadro dışı kaldı. İtalya Serie B takımlarından Monza'da forma giyen eski Beşiktaşlı Kevin-Prince Boateng, takım arkadaşlarıyla yaptığı kumarhane kaçamağı sonrası kadro dışı kaldı.

İSVİÇRE'DE KUMAR PARTİSİ

İsviçre sınırına yakın bir bölgede bulunan Monza'da 8 futbolcu, Lugano şehrine bir günlüğüne gidip saatlerce kumar oynadılar. Yaşanan bu olay sonrası Monza kulübü, 8 futbolcuya karantinaya girme zorunluluğu getirdi ve bu isimler, Salernitana'yla oynanacak mücadelenin kadrosunda yer almadılar.

KADRO DIŞI KALANLAR

Kadro dışı kalan oyuncular Armando Anastasio, Marco Armellino, Antonino Barillà, Giuseppe Bellusci, Davide Bettella, Kevin-Prince Boateng, Giulio Donati ve Christian Gytkjaer bir mektup yayınlayarak kulüpten ve taraftarlardan özür dilediler.

'TÜM SONUÇLARI HAFİFE ALDIK'

'Sadece biraz eğlenmek istedik' diyen 8 futbolcu, 'Taraftarlara, kulübe, personele ya da takım arkadaşlarımıza zarar verecek bir şey yaptığımızı gerçekten düşünmedik. Ne yazık ki hepimiz, oluşacak tüm sonuçları hafife aldık. Böyle olmasaydı, öğleden sonramızı geçirecek başka seçenekler düşünürdük. Herkesten özür diliyoruz' ifadelerini kullandılar.

Milan'ın eski sahibi Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu ve yine Milan'ın eski CEO'su Adriano Galliani'nin CEO'luğunu yaptığı Monza, topladığı 55 puanla İtalya Serie B'de 4. sırada yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal