Bitexova battı mı, işlemler durdu mu? Bitexova alım satım neden durdu? Bitexova çöktü mü?

Kripto para borsasında işlem gören Bitexova'nın alım satımlarının durduğu ve işlemlerinin de durdurulduğu yönünde oluşturulan şikayetler yatırımcısını oldukça fazla endişelendirdi. Peki, Bitexova alım satım neden durdu? Bitexova çöktü mü? İşte, konuya ilişkin gelişmeler..

27.05.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-12:53) Bitexova battı mı, işlemler durdu mu? Bitexova alım satım neden durdu? Bitexova çöktü mü?

Kirpto para borsalarında son günlerde yaşanan skandallar, yatırımcıları korkutmaya başladı. Bugün, Bitexova ile ilgili ortaya atılan bazı iddialar kripto piyasasının gündemin ilk sırasında yer alırken Bitexova'nın battığı ve alım satımlarının da durdurulduğu söylentileri dolaşmaya başladı.

Bitexova battı mı, işlemler durdu mu?

Thodex ve Vebitcoin'nin ardınan Türkiye'de kripto para borsası, yeni bir skandalla karşı karşıya kaldı. Bitecova'nın alım satışının durdurulduğu yönündeki iddialar piyasalarda hareketlenmelere neden olurken kripto piyasasının gündemin ilk sırasında Bitexova çöktü mü? sorusunun yanıtı gündem oldu.

Bitexova battı mı, işlemler durdu mu

Bitexova alım satım neden durdu?

15 binde fazla Türk yatırımcısı olan Bitexnova,'ın adının geçtiğimiz hafta Bitexova olarak değiştiği görüldü. Bu değişimin hemen ardından ise Bitexnova hakkında yüzlerce şikayet yapıldı. Bir hafta içinde aniden adın değişmesi ve yoluna Bitexova olarak devam etmesi kullanıcıların endişeye kapılmasına neden oldu.

Konuyla ilgili henüz resmi bİr açıklama yapılmazken bu borsada Türk yatırımcıların 250 milyon TL civarında bir fazla parasının bulunduğu öğrenildi.

Bitexova alım satım neden durdu

Uzmanlardan uyarı!

Uzmanlar, merkezi Türkiye'de bulunmayan ve sermayesi ile ilgili bir güven vermeyen kripto para borsalarına yatırım yapılmaması konusunda uyarıyorlar. Merkeziyetsiz yapılarından dolayı yatırımcıların paralarının bir anda buhar olabileceğini söyleyen uzmanlar bu yasa dışı bahis siteler içinde geçerli olduğunu her iki eyleminde eş değerde olduğunu dile getiriyorlar.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal