Bitcoin Rekor İçin Hazırlık Yapıyor! Yakında Zirveyi Görecek!

Bitcoin'in düşüşü sonrası yükseliş trendine gireceği tahmin ediliyor. Bitcoin tüm zamanların rekoru içi tarih verildi.

19.02.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-10:36)

Bitcoin 2 hafta önce oldukça güçlü şekilde yükselirken şu aralar durgunluk ve resesyon döneminde girmiş durumda. Sakinliğini koruyan Bitcoin, kısa süreli yatırımcıya olumsuz hava vaat ediyor. Son bir haftada dalgalı şekilde düşüp yükselen düşüp yükselen Bitcoin, analistler tarafından çok daha farklı gözlemleniyor. Bitcoin'in son iki yılki hareketlerine bakan analistler, yeni rekorun geleceğine kesin gözüyle bakıyor. Spekülasyonlar ve manipülasyonlardan eskiye oranla daha az etkilenen Bitcoin, tüm zamanlarının rekorunu yakın gelecekte kırabilir.

KRİPTO BORSASI OLUMLU TEPKİ VERDİ

Bitcoin'in düşüşü analistler için iyi bir anlama sahip. Evergrande'nin borçlarını ödeyemediği haberi geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük gazetelerinde paylaşılmıştı. Bu haber sonrası kripto paralarda sert bir düşüş yaşanmıştı. Yüzde 8 düşüş yaşanmasından sonra haberin yalan olduğu ortaya çıktı ve piyasa kendine geldi. ABD enflasyon haberi de Bitcoin'i etkilemiş durumda. Bu iki olaydan da yara alan Bitcoin'e analistler olumlu tepki veriyor. Eskiden bu haberlere daha ciddi tepkiler verip uzun süre kendini toparlayamayan Bitcoin, bir haftalık sürede kendine çeki düzen vermiş durumda.


Hızlı düşüş sonucu Bitcoin eski günlerine döneceği analistler tarafından tek ağızdan konuşuluyor. Bu durumu yeniden test olarak gören analistler, Bitcoin'in uzun vadeli yatırımcılar ve kripto para borsasının testinden geçtiğini düşünüyor. Teknik analistler, bu testin Bitcoin ve kripto paralar için zorunlu olduğunu söylemişti.

BITCOIN DÜŞÜŞLERE OLUMLU TEPKİ VERDİ

Düşüş sonrası gelen tepki alımları Bitcoin'e güveni gösterdi. Destek sayesinde 67 bine çıkması beklenen Bitcoin, bu desteğin olumlu etkisi sonucu Bitcoin rekor seviyesini görebilir. Analistlere göre Bitcoin'in uzun süreli yükselmesi için kısa süreli düşüşlere ihtiyacı var. Testler ne kadar olumsuz görüntü oluştursa da uzun vade için olumlu olduğu belirlendi.


KRİPTO PARA BOĞA SEZONU İÇİN TARİH VERİLDİ

Gelen bilgilere göre Bitcoin 2022 yılının 2. çeyreğine kadar tarihi zirvesini görecek. Piyasaların düz bir şekilde ilerlemediğini söyleyen analistler, Bitcoin ile birlikte diğer kripto paraların da aynı tarihlerde yükseleceğini söyledi. Bitcoin'in sınırlı arzı yüzünden yüksek enflasyona tepki düşüşü olan bu durumlar, kısaca uzun dönem yatırımcıları için olumlu anlam ifade ediyor. 

Başka bir kaynağa göre Bitcoin 2021 sonuna kadar 100 bin dolara çıkabilir. 2017 yılındaki boğa koşusu sonrası Bitcoin kendi değerinin iki katından fazla büyümüştü. Aynı koşunun tekrar yapılacağı tahmin ediliyor. Bitcoin yatırımcıları bu düşüşlerin aylık ihtiyaç olduğunu her defasında söylüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal