11.08.2020-17:33 (Son Güncelleme:25.04.2024-23:58)


1

Altın günlerinin aranan tarifi, et yemeklerinin olmazsa olmazı, küçük büyük herkesin afiyetle yediği patates salatasını birden farklı şekillerde hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Patates seven herkes bu çeşit çeşit yapılabilen tariflere eminiz ki bayılacak.



2

PATATES SALATASI TARİFİ

PATATES SALATASI TARİFİ

Anne usulü patates salatası tarifiyle açılışı yapmak etkili olacaktır. Bu tarif sizin basit bir tarif ile oldukça lezzetli ve herkesin beğeneceği bir patates salatası tarifi olacak.



3

YOĞURTLU PATATES SALATASI

YOĞURTLU PATATES SALATASI

Ferah bir yemek arıyorsanız yoğurtlu patates salatası tarifini deneyebilirsiniz. Bu tarih hem besleyici hem de oldukça ferahlatıcı bir salata olacaktır.



4

KIRMIZI PANCARLI PATATES SALATASI

KIRMIZI PANCARLI PATATES SALATASI

Kırmızı pancarın o muhteşem rengi patates salatasının hem rengini güzelleştirecek hem de tadını ikiye katlayacak. Misafirlerinize görsel bir şölen yaşatmak istiyorsanız kırmızı pancarlı patates salatası yapabilirsiniz.



5

HARDALLI PATATES SALATASI

HARDALLI PATATES SALATASI

Hardalın en çok yakıştığı yiyeceklerden biri hiç kuşkusuz patatestir. Kızarmış patatesi hardala bandırmayı bir kenara bırakarak patates salatasına sos olarak katabilirsiniz. Eminiz bu tarifi yediğinizde sizde beğeneceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR