05.05.2022-10:04 (Son Güncelleme:21.02.2023-17:46)


1

Teoman Demir

Teoman Demir

Bir dönem Ajda Pekkan ile aşk yaşayan ünlü iş adamı Teoman Demir, şimdilerde geçimini sağlamak için süt sağıyor.



2

Arda Kural

Arda Kural

Bir dönemin yakışıklı ve başarılı oyuncusu Arda Kural'!ın yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle psikolojisi bozuldu.



3

Brendan Franser

Brendan Franser

Mumya filmiyle hafızalara kazınan Brendan Franser Frasher’in her ay ödemesi gereken 50 bin dolarlık nafaka, 25 bin dolarlık çocuk nafakası ve 40 bin dolarlık vergiler ile zor zamanlar geçiren ünlülerden.



4

İzel

İzel

"Arabamı sattım. Ufak bir miktarda kredi çektim öyle idare ediyorum. İki aylık param var ondan sonra ne olacak bilmiyorum." diyen İzel'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.



5

Muazzez Özdemir

Muazzez Özdemir

Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Muazzez Özdemir'de zor zamanlar geçiren ünlülerden. Muazzez Özdemir yalnız bir halde evinde ölü bulunmuştu.



6

Şişko Nuri

Şişko Nuri

Yaklaşık 300 sinema filminde rol alan 'Şişko Nuri' lakaplı Sıtkı Sezgin 1968 yılında TRT 1'de yayınlanan ve Canan Arısoy'un hazırladığı 'Bizim Sokak' isimli film ile televizyon hayatına başladı.



7

İhsan Gedik

İhsan Gedik

Yeşilçam’da 1970’li yıllarda kötü adam rollerinin aranan adamı olan İhsan Gedik’in, Taksim’de güçlükle yürümesi ve düşmesi kameralar tarafından görüntülendi.



8

Yadigar Ejder

Yadigar Ejder

Yeşilçam filmlerinin aranan oyuncuları arasında olan Yadigar Ejder, fiziksel yapısı, meşhur kabadayı tiplemesi ile akıllara kazınmış bir oyuncu. 1000'in üzerinde Yeşilçam filminde rol aldı, sık sık Kemal Sunal, Cüneyt Arkın gibi isimlerle aynı sette yer aldı. Fakat son yılları hüzünlü geçti. Kaldığı otelden borcunu ödeyemediği için kovulan usta oyuncu Işık Şefi Kaya Sandık’ın yardım ile 1 aya yakın ışık deposunda kaldı. Donarak öldüğü sanılsa da Yadigar Ejder'i vahim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR