Bir Rezillik Daha! CHP'li Şişli Belediyesi çalışanı Tarlabaşı'ndaki merkezde küçük çocuklara LGBT eğitimi veriyor

CHP bir rezilliğe daha damga vurdu. Taksim'deki Tarlabaşı Toplum Merkezin'de çocuklara LGBT eğitimleri veren C.S'nin, CHP Şişli Belediyesi’nde çalıştığı belirlendi.

01.07.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-17:55) Bir Rezillik Daha! CHP'li Şişli Belediyesi çalışanı Tarlabaşı'ndaki merkezde küçük çocuklara LGBT eğitimi veriyor

CHP gündemde adını sürekli taciz ve tecavüz rezillikleri ile duyuran CHP şimdi de çocuk istismarı ile gündeme geldi. İstanbul Taksim'de yer alan Tarlabaşı Toplum Merkezin'de Suriyeli, Türk ve Roman çocuklara LGBT eğitimleri vermekte olan C.S'nin, CHP Şişli Belediyesi’nde çalıştığı tespit edildi.


ÇOCUKLARA EŞCİNSELLİĞİ EMPOZE ETMEYE ÇALIŞTI

Tarlabaşı Toplum merkezinin ‘Parlayan Çocuklar’ isimli çocuk dergisi aracılığı ile çocuklara PKK/PYD propagandası gerçekleştiren C.S., CHP’li belediyelerde çocuk ve eşcinsellik konusu hakkında konferanslar da verip henüz küçük yaşlarda olan çocukların beynini yıkıyor. Suriyeli, Türk ve Roman çocuklarını eşcinsel ve PKK’lı yapmak için faaliyet yürüten yurtdışı fonlu Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde eğitim veren toplumsal cinsiyet eşitliği uzmanı C.S. ve E.S.'nin öncelikle küçük yaşta çocukları ve gençleri eşcinsel olmaya doğru eğitimleri verildiği gözlemlendi. 

BUNA BENZER OLAYLAR MEYDANA GELİYOR 

Bununla beraber ismini söylemek istemeyen bir şahit, yurtdışından fonlanan İstanbul merkezli üç STK’da daha benzeri olayların meydana geldiğini bildirdi. 


AHLAKSIZ PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR 

Diğer yandan Tarlabaşı Toplum Merkezi kurucularından olan LGBT savunucusu, çocuklara LGBT’yi empoze etmeye çalışan ve sosyal medya hesabında (Instagram) ahlaksız ve terbiyesizce eşcinsel cinsel ilişki çizimleri yayınlayan C.S.'nin CHP Şişli Belediyesi Eşitlik Birimi Mülteci Meclisi’nde görevde olduğu, çalışma alanı olarak özellikle LGBT üzerine çalışabileceği mültecileri seçtiği tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal