28.04.2022-10:02 (Son Güncelleme:28.04.2022-11:32)


1

Kolayca hatırlanması için onu herkesin ilk kez tanıdığı bu fotoğraf ile başlayıp anlatmaya geçelim. Genç kadın hikayesini "kimse bana yemek vermeyince tek başıma inek yemeye karar verdim" diyerek espirili bir dille anlatıyor.



2

2014'te Youtube yolculuğuna başlayan Yuka Kinoshita, 6 yıldır yemeğini kamera karşısında yiyor. Evet hepimiz yemek yiyoruz ama Yuka'nın yemekleri biraz farklı.



3

Bir oturuşta 8-10 bin kalorisi olan yiyecekleri yiyor Yuka ve şu an güncel kilosu 45. Evet biliyoruz öğrenince bizim de sinirlerimiz bozuldu.



4

Youtube'a her gün en az 1 video yükleyen ve her seferinde ya yemek miktarını ya da kalorisini artıran genç kadın herkesi şaşırtıyor.



5

Kendi yaptığı yemeklerin hazırlama aşamasını izlemek de bir hayli keyifli oluyor açıkçası.



6

Bir detay daha verelim, Yuka'nın sevmediği bir yemek yok. Et, balık, sebze, makarna... Ne bulursa yiyor! Yemekten oluşan dağlar onun için aşılmaz engeller değil. Birkaç dakika içinde bu dağdan eser kalmıyor.



7

Ama şu sıralar bir sorunu var Yuka'nın. 'Gırtlak kapağı iltihabı' teşhisi konuldu ve bir süre yemek videosu çekemeyeceğini duyurdu Youtube'dan. Şu an elindeki stok videoları yüklüyor.



8

Valla ne diyelim, umarız bir an önce iyileşir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR