Bir Kuruşluk Banka Borcu Başına Bela Oldu!

Osmaniye’de yaşayan vatandaşın başına çok ilginç bir olay geldi. Bir kuruşluk banka borcu başına adeta bela oldu.

30.09.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-14:28) Bir Kuruşluk Banka Borcu Başına Bela Oldu!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan Mukadder Hatunoğlu’nun başına çok ilginç bir olay geldi. Bir kuruşluk banka borcu yıllar sonra karşısına çıktı.

BİR KURUŞLUK BANKA BORCU 21 YIL SONRA BAŞINA BELA OLDU

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan habere göre Mukadder Hatunoğlu 2000 yılında çektiği ve ödeyip bitirdiğini zannettiği bir banka kredisinin bir kuruş bakiyesi kalan adama banka tarafından ihtarname çekildi, icraya verileceği söylendi ve avukat parası ile birlikte bin lira bir kuruş talep edildi. Bu durum ise duyanları şaşkına çevirdi. 21 yıl sonra 1 kuruşluk banka borcu başına bela oldu. Mukadder Hatunoğlu başta kendini arayanlara inanmadı ve dolandırıldığını düşündü. Bunun ardından bankaya gidince durumu öğrendi.

MAĞDURUM ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTİYORUM

Mukadder Hatunoğlu konu ile ilgili açıklamada bulundu. Hatunoğlu açıklamasında ‘2000 yılında kredi kullanmıştım. Kredimi de ödedim kapattım. Bir kuruş borcun kaldı dediler. Tamam, bir kuruş borcumu ödeyeyim o zaman dedim ama öncelikle avukat parası bin TL ödemen lazım dediler. Benden 21 yıl boyunca bana bir şey istemedi. Bir kuruş borcun var demedi. Şimdi avukat parası ile birlikte bin lira bir kuruş talep ediyorlar, mağdurum çözüm bulunmasını istiyorum’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal