Binali Yıldırım ve Eşi Coronavirüse Yakalandı

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşinin coronavirüs testinin pozitif sonuçlandığı duyuruldu. Binali Yıldırım sağlık durumuna yönelik açıklama yaptı.

03.09.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-17:09) Binali Yıldırım ve Eşi Coronavirüse Yakalandı

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın coronavirüse yakalandığı iddiaları doğrulandı.

Yakın zamanda Erzincan'da tatil yaptığı belirtilen Binali Yıldırım'ın coronavirüse yakalandığı açıklandı.

Memleketi Erzincan'dan geldikten sonra Covid-19 belirtileri görülen Binali Yıldırım Ankara Şehir Hastanesi’ne test için gitti.

Test sonucu pozitif sonuçlanan 64 yaşındaki Binali Yıldırım burada kontrol altına alındı.

Aktarılan rapora göre Binali Yıldırım’da belirtilerin şiddetli olmadığı hatta hastane binasına çok zorlamadan ve yürüyerek giriş yaptığı ayrıca yoğun bakım ünitesinde değil normal odada tutulduğu belirlendi.

Bunun yanı sıra salgınla mücadele sürecinde lider rol oynayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın haberi duyar duymaz Yıldırım’ı ziyaret ettiği bildirildi.

BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Binali Yıldırım; durumunun iyi olduğunu dile getirdi.

Sosyal medya üzerinden son durumunu yazılı olarak ifade eden bir mesaj paylaşan Yıldırım'ın ilerleyen süreçte detaylı bir bilgilendirme yapması öngörülüyor.

Memleketi Erzincan'da tatil esnasında salgın önlemlerini titizlikle uygulayan Binali Yıldırım eşinin test sonuçlarına yönelik açıklamada bulundu.

EŞİ SEMİHA YILDIRIM'IN CORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Sosyal medyada sağlık durumuna yönelik bizzat açıklama yapan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'ın da Covid-19 testinin pozitif çıktığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
''Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.''

BİNALİ YILDIRIM'DAN İLK FOTOĞRAF

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal