Beyazıt Öztürk Tarih Verdi!

Uzun yıllar izleyici karşısına çıkan 'Beyaz Show', ‘ekranlara geri döneceği’ haberleri ile sıkça gündeme geliyor. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk'ten konu hakkında açıklama geldi.

08.04.2021-12:10 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-12:10) Beyazıt Öztürk Tarih Verdi!

Beyazıt Öztürk geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıdı. Beklenen ‘Beyaz Show’un geri gelip gelmeyeceği hakkında açıklamalarda bulundu.

KASIM GİBİ İNŞALLAH

'Beyaz Show'un özlendiğini dile getiren ünlü sunucu, ‘Biraz zamanı var. Kasım gibi inşallah’ sözleriyle, yeniden ekranlarda olacağının sinyalini verdi.

Jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışması koronavirüs engeline takılan Beyaz'ın, kovid-19 döneminde bir hayli kilo aldığı gözlemlendi. 

YAPRAK SARMAYI ÖĞRENMİŞ

Karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatan Öztürk, ‘Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu’ demişti.

Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, 'Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Kovid-19 sebebiyle seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal