14.09.2020-08:47 (Son Güncelleme:20.04.2024-11:02)


1

Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, koronavirüs salgınının dizileri nasıl etkilediğine dair açıklamalarda bulundu. Özdemir, ‘Artık bazı sahneleri mesafeli oynuyoruz. Artık öpüşme sahneleri falan olmuyor’ ifadelerini kullandı.



2

Bestemsu Özdemir, geride bıraktığımız gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden güzel oyuncu, bir spor merkezine üye olmaya geldiğini belirtti.



3

Son olarak Güvercin dizisinde rol alan Özdemir, ‘Koronavirüs salgını nedeniyle sette endişe duyuyor musunuz?’ sorusuna ise şöyle karşılık verdi:



4

‘Artık bazı sahneleri mesafeli oynuyoruz. Öpüşme sahneleri falan olmuyor. Kiminin kronik hastalığı var. Benim öyle bir sağlık sıkıntım olmadığı için çok büyük bir korku yaşamıyorum.



5

Hepimiz bir şekilde çalışmak zorundayız. Kolonyasız gezmiyorum ve herkese de sıkıyorum. Sürekli maske değiştiriyorum. İnsanlara dokunmuyorum’



6

Pandemi döneminde gizlice düzenlenen ev partileri hakkında da konuşan Özdemir, şunları söyledi: ‘Ben gitmiyorum. Sokakta yasaklanan şeyi yapmakta bana mantıklı gelmiyor. Benim annem babam benim için kıymetli.



7

Bana bir şey olmayacak kafasıyla bunu yapmak biraz bencilce bir hareket. Hayatımız boyunca son altı aya kadar sürekli eğlendik. Bir sene de otursak kimseye bir şey olmaz’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr