Beşiktaş'tan Welinton Souza Hakkında Sakatlık Açıklaması!

Beşiktaş'ta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund karşılaşmasında sakatlanan Brezilyalı stoper Welinton Souza'nın sakatlığı ile ilgili resmi açıklama geldi.

16.09.2021-17:53 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-17:53) Beşiktaş'tan Welinton Souza Hakkında Sakatlık Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a geçtiğimiz gün UEFA Şampiyonlar Ligİ C grubunda oynanan Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından bir sakatlık haberi daha geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN WELİNTON SOUZA SAKATLANDI!

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund karşılaşmasında Brezilyalı stoper Welinton Souza'nın yaşadığı sakatlık ile ilgili siyah beyazlı kulüpten açıklama geldi.

WELİNTON DORTMUND KARŞILAŞMASINDA SAKATLANMIŞTI

Brezilyalı yıldız Welinton Souza, Borussia Dortmund karşılaşmasının son anlarına doğru yaklaşılırken Norveçli yıldız Erling Haaland ile yaşadığı ikili mücadelenin ardından bir sakatlık yaşamıştı. Welinton Souza, Borussia Dortmund karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre kenarda tedavi görürken ardından karşılaşmaya devam etmişti.

BEŞİKTAŞ'TAN WELİNTON SOUZA'NIN SAKATLIĞI HAKKINDA RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Welinton Souza'nın sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B. Dortmund ile oynadığı müsabaka sırasında sol dizine aldığı darbe nedeniyle değerlendirmeye alınan Welinton Souza’nın uyluk kemiğinde (femur) kemik ödemi ve diz eklem kapsülünde gerilme saptanmıştır. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

ANTALYASPOR MAÇI ÖNCESİ SAKATLIKLAR ARTIYOR

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sakat oyuncuların sayısı Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından artmış oldu.

ANTALYASPOR KARŞILAŞMASINDA 3 İSİM FORMA GİYEMEYECEK

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund karşılaşmasına Domagoj Vida ve Alex Teixeira'dan yoksun olarak çıkan Beşiktaş'ta sakatlık sayısı 3'e çıktı. Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Domagoj Vida ve Alex Teixeira'nın yanı sıra tecrübeli stoper Welinton Souza'nın da forma giyemeyeceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal