Beşiktaş'ta Transfer Bombaları Patlıyor!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme problemini çözmesinin ardından önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

14.06.2021-14:10 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-14:32) Beşiktaş'ta Transfer Bombaları Patlıyor!

Başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın ile sözleşme uzatma konusundaki görüşmelerini sürdürdüğü toplantı sırasında transfer listesindeki isimler hakkında fikir birliği sağladı. Sergen Yalçın'ın sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlamasının ardından Beşiktaş'ta transferde hareketli günler yaşanmaya başlıyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın onay verdiği Milli futbolcu Kenan Karaman ile anlaşma sağlayan siyah beyazlılar 2+1 yıllık bir sözleşme ile 900.000 euro karşılığında Kenan Karaman ile anlaşma sağladı.

Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan ile de geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlayan siyah beyazlılar bu transfer için de Sergen Hoca'dan onayı aldı. 

YOĞUN MESAİ HARCANIYOR!

Yıldız futbolcu transferi için ise geçtiğimiz sezonun devre arasında Sergen Yalçın'ın çok istediği Hulk transferini gerçekleştiremeyen Beşiktaş yönetimi bu sezon Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda forvet transferi için Diego Costa için yoğun bir mesai harcıyor.

Yıldız golcü Diego Costa ile gerçekleştirilen görüşmelerde Beşiktaş yönetiminden Erdal Torunoğulları büyük bir ilerleme kaydetti. Diego Costa'nın 3 milyon euroluk maaş talebine siyah beyazlılar 1.5 milyon euro garanti ücret ve 1 milyon euroluk bonuslarla birlikte toplamda 2.5 milyon euroya ulaşan teklifi ile yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal