04.05.2022-12:16 (Son Güncelleme:04.05.2022-12:16)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta altyapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselmeyi başaran Rıdvan Yılmaz, sergilediği performansla Türk futbolu adına umut vaad ediyor. Rıdvan Yılmaz, merakla beklenen Avrupa'ya transferi ve Beşiktaş kariyeri ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.



2

Rıdvan Yılmaz : Çok zorlu bir süreçten geçtim. Alt yapıda çok emek verdim. Beşiktaş alt yapısında Haluk Özgerçek hocam U13-U14-U15'e kadar teknik olarak yetiştirdi. Bu arada Ersin, Kartal, Erdoğan'ı unutmayalım. Bu şansı bana ilk sunan Şenol Güneş hocam oldu. Abdullah Avcı'nın yardımcısı Şenol Fidan bana destek vererek A takımda kalmamda etkili oldu. Sergen Yalçın hoca beni gördüğü andan itibaren oynatmaya başladı. Sergen hoca alt yapıda da teknik adamlık yaptığından bizleri çok iyi anlıyordu. Gençler konusundaki istekli davranışı beni kamçıladı. Önder Karaveli hoca biz gençlerin güvencesi. Bizleri hırslandırdı. Kısaca Güneş hocam benim yetişmemde başlangıç oldu suladı, Abdullah Avcı'nın yardımcısı Şenol Fidan budadı, destekledi, Sergen Yalçın hocam beni ortaya çıkardı. Valerien Ismael hoca ile yeni hedeflere yelken açtık.



3

Rıdvan Yılmaz : Milli Takım'da yer almak kolay değil. U16, U17, U18, U19, U21 ve A milli takımın formalarını giydim. Kısaca buraya kolay gelmedim. Ahmet Ceyhan, Tolunay Kafkas, Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu gibi hocaların çok emekleri var.



4

Rıdvan Yılmaz : Benim yuvam Beşiktaş. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket ederim. Menajerim aracılığı ile birçok teklifler geldiğini duyuyorum ama ilgilenmiyorum. Beşiktaş'ta kalıcı olmak istiyorum ama kulübüme geçmişte Cenk Tosun gibi para kazandıracak durumda isem karşı koymam. Türk futbolcusunu Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederim. Tabii her futbolcunun hedefi vardır. İngiltere'de oynamak en büyük hayalim. Bir gün neden olmasın.



5

Rıdvan Yılmaz : Daha yolun başındayım. Öğreneceğim çok şeyler var. Her geçen gün kendimi geliştiriyorum. Takımdaki tecrübeli oyuncuların birikiminden yararlanıyorum. Özellikle fizik ve kondisyon eksiğimi kapatmak için sürekli çalışıyorum, sakin ve teknik oynamayı sürdürüyorum. Beşiktaş ve milli takımda başarılı olmak istiyorum. Bu arada günde 2 saat İngilizce dersi alıyorum.



6

Rıdvan Yılmaz : Bana ilk A takım formasını Şenol Güneş hocam verdi Rizespor maçında. İnanılmaz mutlu olmuştum. Futbolu başladığımda sol açık oynuyordum. Teknik direktörlerim sol bekte daha yararlı olacağımı düşündüler. Sistem neyi gerektiriyorsa ona yapıyorum. Sol bekte de mutluyum. Ofansif düşünceye sahibim. Daha hızlı olmak için çalışıyorum.



7

Rıdvan Yılmaz : Valerien Ismael başarıya aç, gençliğe önem veren, bilimle çalışan ve sürekli istatistikleri inceleyen, önemli bir teknik adam. Geldiği günden bu yana bizleri moral ve motivasyon olarak diri tutmaya çalışıyor. Empati yaparak bizlere hatalarımızı anlatıyor. Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Bizlerin maç içinde yaşadıklarını hissediyor. Bireysel hatalarımızı tek tek anlatıyor. Çalışkan ve hırslı.



8

Rıdvan Yılmaz : Takımın ağabeyleri ve tecrübeli isimleri bize her türlü konuda yardımcı oluyorlar. Onların yaşamları bize ayna oluyor. Gereken psikolojik desteği hocalarımdan aldığım desteği de katarsak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İyi günde değil kötü günde ayakta kalmanın düşüncesini taşıyorum. Bizim için Necip ağabey ve Oğuzhan büyük şans. Bizlere antrenmanlarda kamplarda ve maçlarda sürekli destek oluyorlar. Pjanic, Souza, Ghezzal, Vida zaman zaman ilgi gösteriyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR