Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Futbolcularla Sürpriz Görüşme!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli Spor Toto Süper Lig'de aldıkları Gaziantep galibiyetinin ardından bu hafta oynayacakları Fatih Karagümrük maçı öncesi takımla kritik bir toplantı düzenledi.

17.01.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:29)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta alınan Gaziantep galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Teknik Direktör Önder Karaveli önderliğinde Spor Toto Süper Lig'de hafta içi mesaisinde oynanacak olan Fatih Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar bu karşılaşmada da galibiyet alarak üst sıralarda şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak istiyor.

SERGEN YALÇIN'IN ARDINDAN ÖNDER KARAVELİ DÖNEMİ

Sezon başında Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yola devam eden siyah beyazlılar arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından tecrübeli teknik adamla yollarını ayırmış ve sonrasında takımın başına geçici olarak getirilen U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli, aldığı başarılı sonuçlar sonrasında Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar yeni teknik adamı olarak açıklanmıştı.

KARTAL ŞAMPİYONLUK YARIŞINA YAKLAŞTI

Beşiktaş, Önder Karaveli yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 16. haftadan itibaren sahada olurken bu süre zarfında 6 karşılaşmaya çıktı. Sİyah beyazlılar çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligde uzak kaldığı şampiyonluk yarışına biraz olsuın yaklaşmış oldu.


ÖNDER KARAVELİ'DEN AÇIKLAMALAR

Teknik Direktör Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'de Salı günü oynayacakları Fatih Karagümrük karşılaşması öncesi takımını hazırlarken, futbolcularıyla bir moral konuşması yaptı.

TAKIMLA YAPTIĞI GÖRÜŞME...

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Fatih Karagümrük karşılaşması öncesinde futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Kötü günler artık geride kaldı. Gaziantep zaferimizin ardından galibiyet serisine başlıyoruz. Takım olarak genç oyuncularımızla tecrübeli isimlerimizle iyi bir kenetlenme yakaladık. Ligde kalan karşılaşmalarımızın hepsine birer final gözüyle bakıp kazanmaya devam etmeliyiz. Lig tablosunda hak ettiğimiz yerde değiliz ve alacağımız başarılı sonuçlarla yarışa geri döneceğiz. ' ifadelerini kullanarak takımını motive etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal