Beşiktaş'ta Koronavirüs Vakaları Artmaya Devam Ediyor!

Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftadan bu yana yaşadığı koronavirüs kabusu devam ediyor. Siyah beyazlılarda 3 ismin daha test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

07.01.2022-08:57 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-08:57)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta koronavirüs vakaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Siyah beyazlılarda dün yapılan açıklamayla birlikte Teknik Sorumlu Önder Karaveli ve ismi açıklanmayan 3 futbolcunun daha Katar'da oynanan Süper Kupa finalinin ardından gerçekleştirilen rutin koronavirüs testlerinde sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı.

SİYAH BEYAZLILARDAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, koronavirüs vakaları ile ilgili olarak ;

' Yapılan testler neticesinde Teknik Sorumlumuz Önder Karaveli ile 3 sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan Karaveli ile sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

Süper Kupa Beşiktaş

2 YILDIZ İSMİN DAHA TEST SONUCU POZİTİF ÇIKMIŞTI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal'ın da koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklanmış, yıldız futbolcular Süper Kupa finalinde forma giyememişti. Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal'ın koronavirüs test sonuçlarının henüz negatife dönmediği öğrenildi.

SÜPER KUPA'DA BAZI İSİMLER FORMA GİYEMEMİŞTİ

Siyah beyazlılarda ayrıca Antalyaspor ile oynanan Süper Kupa finalinde koronavirüs semptomlarına benzer belirtiler gösteren ; Serdar Saatçi, Can Bozdoğan, Salih Uçan, Mehmet Topal ve Güven Yalçın forma giyememişti.

BEŞİKTAŞ ERTELEME TALEBİNDE BULUNACAK

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, artan koronavirüs vakaları nedeniyle kadro kurmakta büyük bir zorluk yaşarken, siyah beyazlıların karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacağı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal