29.09.2021-13:32 (Son Güncelleme:01.01.2022-18:43)


1

Son Dönemlerde Dikkatleri Üzerine Çekti!

 Son Dönemlerde Dikkatleri Üzerine Çekti!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın formasını terleten Fabrice N'Sakala, son zamanlarda oynadığı futbol ile büyük yankı uyandırıyor. Futbolcu geçen sezon transfer olduğu Alanyaspor takımından Beşiktaş'ta oynadığı futbol ve sergilediği başarılı oyun ile büyük ses getirdi. Kongolu futbolcu takıma kısa sürede sağladığı uyum ve takımdaki performansı ile hem Beşiktaş takımının hem de Beşitaşlı taraftarların sevgisini kazandı. Futbolcu son dönemlerde gösterdiği futbol ile gerek Beşiktaşlı taraftarların gerek tüm futbolseverlerin dikkatini çekti.



2

Fabrice N'Sakala Kimdir?

Fabrice N'Sakala Kimdir?

Fabrice N'Sakala, 21 Temmuz 1990 tarihinde Fransa'nın Mesnil kentinde doğmuştur. Futbolcu, futbola ilk olarak Fransa'nın Troyes takımında başlamıştır. Ardından Belçika ekibi Anderlecht'in yolunu tutmuştur. 2016 yılında Belçika ekibinden ülkemizin takımlarından Alanyaspor'un yolunu tutuştur. Futbolcu 12 Ağustos 2020 tarihinde Akdeniz ekibi Alanyaspor'dan, Beşiktaş'a transfer olmuştur. Ayrıca N'Sakala, Kongo Milli Takımı'nın formasını terletmektedir. Futbolcu son zamanlarda sergilediği başarılı performans ile futbolseverlerin ilgisini kazanmıştır.



3

Başarıları Nedir?

 Başarıları Nedir?

Fabrice N'Sakala, 20/21 sezonunda Beşiktaş ile hem ligi hem Türkiye Kupası'nı kazanmıştır. Futbolcu, Anderlect ile de Belçika ligi'ni ve Belçika Süper Kupası'nı kazanmıştır.



4

Kariyerinde Kaç Golü Var?

Kariyerinde Kaç Golü Var?

Kongolu futbolcu kariyeri boyunca çıktığı 343 maçta 2 gol atmıştır ve 27 asist yapmıştır.



5

Hangi Mevkide Oynuyor?

 Hangi Mevkide Oynuyor?

Kongolu futbolcu asıl olarak sol bek mevkisinde oynamasının yanı sıra orta sahanın solunda ve sağ bek olarak görev almaktadır.



6

Kaç Yaşındadır?

 Kaç Yaşındadır?

Kongolu futbolcu 31 yaşındadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR