27.10.2021-13:03 (Son Güncelleme:29.10.2021-11:39)


1

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde 2 gol atarak maçın kahramanı olan Kanadalı yıldız Cyle Larin ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.



2

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde attığı 2 golle derbiye damga vuran Kanadalı futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cyle Larin, derbide kaydettiği 2 gol ile gerek Beşiktaş taraftarlarının gerek Beşiktaş takımının adeta gönlünde taht kurdu. Futbolcuyla Beşiktaş yönetiminin uzun süredir yeni sözleşme için anlaşma yapmaya çalıştığı biliniyordu.



3

Beşiktaş yönetimi futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini en kısa süre içerisinde yenilemek istiyor. Siyah beyazlılar, Kanadalı yıldızın 1 milyon 750 bin euro olan yıllık garanti ücretini daha önce yapılan görüşme doğrultusunda 1 milyon 950 bin euroya çıkarmıştı.



4

Cyle Larin ise bu teklife yanaşmadı ve 2 milyon 250 bin euro garanti ücret ve bonus ödemesi istedi.



5

Maddi konularda futbolcunun istekleri hala Beşiktaş yönetimi tarafından olumlu karşılanmadığı için Cyle Larin'in, Premier Lig'den cazip bir teklif gelmesi halinde rotasını İngiltere'ye çevirebileceği aktarıldı.



6

Siyah beyazlı yönetimin Premier Lig tehlikesinin farkında olduğu ve bir an önce Cyle Larin'e uzun süreli imza attırmaya çalıştığı öğrenildi. Kanadalı futbolcu ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR