Beşiktaş'ın İstediği Obbi Oulare, Kadro Dışı Kaldı!

Beşiktaş'ın listesinde olan isimlerden Obbi Oulare, sezonun açılış maçında kulübü Standard Liege'in Cercle Brugge ile yapacağı karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Oulare'nin sıradaki durağının Beşiktaş olduğu iddia edildi.

08.08.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-16:34) Beşiktaş'ın İstediği Obbi Oulare, Kadro Dışı Kaldı!

Deneyimli oyuncusu Burak Yılmaz'ın gidişi sonrası forvet transferi için hız veren Beşiktaş, Standard Liege’de top koşturan Obbi Oulare için iletişime geçmişti. Oulare'nin kulübü Standard Liege'in sezonun açılış maçında Cercle Brugge ile yapacağı karşılaşmanın kadrosuna alınmadığı aktarıldı. Bu kararla beraber futbolcunun takımdan gidişinin beklendiği de kaydedildi.

TAKIMDAN GİTMESİ BEKLENİYOR

Voetbal24'in iddialarına göre teknik adam Philippe Montanier, hücum bölgesinde Duje Cop ve Felipe Avenatti'yi kullanmak planlıyor. Bu karar sonrası futbolcunun takımdan gitmesinin beklendiği belirtilmekte.

SİYAH BEYAZLILAR 1 SENE KİRALAMAK İSTİYOR

Belçika içinden de talipleri olan futbolcu için en ciddi aday olarak Beşiktaş dile getirilmekte. Kara Kartal’ın 1 seneliğine kiralamak istediği futbolcu için Standard Liege'in ise satma taraftarı olduğu söylenmekte. İki taraf arasında gerçekleşecek görüşmeler sonucunda transferin olumlu şekilde bitirilebileceği belirtilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal