Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Ali Tandoğan'dan Yıllar Sonra Fenerbahçe İtirafı Geldi!

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Tandoğan, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile ilgili önemli itiraflarda bulundu.

25.10.2021-12:08 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-12:28) Beşiktaş'ın Eski Futbolcusu Ali Tandoğan'dan Yıllar Sonra Fenerbahçe İtirafı Geldi!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve şimdilerde teknik adam olan Ali Tandoğan öneli itiraflarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Futbol adamının Fenerbahçe ile ilgili yaptığı itiraflar çok büyük ses getirdi.

ALİ TANDOĞAN'DAN FENERBAHÇE İTİRAFLARI

Eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalarla adeta gündeme oturdu. Futbolcunun yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Ali Tandoğan Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Herkesin ailesinin tuttuğu bir takım vardır. Siz de farkına varmadan onların tuttuğu takımı tutarsınız. Ben çok koyu Fenerbahçeliydim. Hala Fenerbahçe sevgim çok yüksek. Bunu inkar edemem ama ben Beşiktaş'ta oynamak istedim. Bu arada Fenerbahçe de beni çok istedi. Ersun Yanal bunu birebir kendisi anlattı. O dönem Aziz Yıldırım masaya 5.5 milyon dolar koydu başkan 10 milyon dolar istedi. O zaman ben 22 yaşındaydım. Beşiktaş taraftar grubunun coşkusu beni daha mutlu edeceği için Beşiktaş'ı tercih ettim.'' şeklinde ifadelere yer verdi. Ali Tandoğan'ın yaptığı bu açıklamalar büyük gündem oldu.

ALİ TANDOĞAN'IN KARİYERİ

Ali Tandoğan, futbolculuk dönemlerinde Denizlispor ve Gençlerbirliği'nde oynadığı başarılı futbol ile büyük ses getirmişti. Burada oynadığı futbol ile göz dolduran eski futbolcu 2009 yılında Beşiktaş'a transfer olmuştu. Beşiktaş'ın ardından Bursaspor ve Antalyaspor gibi takımlara transfer olan futbolcu son olarak Gaziantep BB formasını terletmişti. Ali Tandoğan 2015 yılında futbolu bırakmıştı.

Öte yandan Ali Tandoğan futbolculuğunun ardınan Denizlispor, Tuzlaspor  ve Şanlıurfaspor gibi takımları çalıştırdı. Futbol adamı şimdilerde herhangi bir takımda görev almıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal