Beşiktaş'ın Ajax Mağlubiyetinin Ardından Sergen Yalçın'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Beşiktaş'ın sahasında Ajax'a 2-1 kaybetmesinin ardından Sergen Yalçın'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

25.11.2021-09:16 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-09:25) Beşiktaş'ın Ajax Mağlubiyetinin Ardından Sergen Yalçın'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Ajax'i misafir etti. Maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, Avrupa defterini kapattı. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan, Ajax maçının ardından dikkat çeken açıklamalar geldi. Sergen Yalçın'ın maçın ardından yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

SERGEN YALÇIN'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Sergen Yalçın, Ajax'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Bence iyi maç oldu, takım iyi mücadele etti. Bu kadar sıkıntılı bir süreçte oyuncuların öz verili şekilde mücadele etmesi iyi. Oyunu ilk yarıda koparabilirdik ama pozisyonları gole çeviremedik. İyi bir takımla oynadık. Onlar geldiklerini buldular. Biz 2'yi bulsak belki oyunu koparabilirdik ama bu seviyede böyle oluyor biraz. Bizim için iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı. Bu defteri bu sezon kapatıyoruz. Lige dönüp, orada kazanmanın yollarını arayacağız. Taraftarın desteğini inşallah geri çevirmeyeceğiz.'
'Yakaladığımız 1-2 pozisyon, %100'ün üstündeydi, kalemize gelenler gol oluyor, şanssızlık da vardı üstümüzde. Ligde ayağa kalkma zamanı artık. İnşallah bu hafta geri dönüşe başlarız.' ifadelerine yer verdi.

SERGEN YALÇIN'DAN ALEX TEIXERA'YA ELEŞTİRİLER GELDİ

Sergen Yalçın, takımın yeni transferi Alex Teıxeıra ile ilgili ise yaptığı açıklamada, 'Yeterli değil, memnun değiliz. Teixeira'dan çok daha farklı beklentiler içinde olmalıyız, özel bir oyuncu. Uzun süre Çin'de oynadı, kolay değil. Onun da toparlanıp, oyunun içine girmesi lazım. Belki ligin ikinci yarısında performansını yakalayıp bize yardımcı olabilir.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal