12.01.2022-12:33 (Son Güncelleme:31.01.2022-15:46)


1

Beşiktaş yönetimic alacaklarına karşılık olarak sözleşmesini feshederek başka bir takıma imza atmak isteyen Adem Ljajic'e beklenmedik bir yanıt verdi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta uzunca bir süredir formasından uzak kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaratan Sırp yıldız Adem Ljajic ile siyah beyazlı ekip yollarını ayırmak istiyor.



3

Adem Ljajic'in senelik olarak bonuslar hariç toplamda 3.4 milyon euroluk garanti bir ücret kazanıyor olması ancak kadroda kendisinden yararlanılamaması yönetimi kara kara düşündürüyor.



4

30 yaşındaki yıldız oyuncunun son günlerde ismi İtalyan ekipleri ve Spor Toto Süper Lig'den Medipol Başakşehir ile ciddi bir şekilde anılmaya başlamıştı.



5

Siyah beyazlı ekipten sezon sonuna kadar kalan alacağı olan 1.7 milyon euroluk ücreti almakta ısrarcı olan Adem Ljajic, sürpriz bir yanıtla karşı karşıya geldi.



6

Beşiktaş yönetimi 30 yaşındaki yıldız futbolcu Adem Ljajic ile sözleşme feshi için gerçekleştirdiği görüşmede kalan alacaklarını isteyen Adem'e ;



7

' Eğer başka bir takıma gitmek istiyorsan kalan alacağını bırakacaksın. Alacaklarını bırakmazsan keyfin bilir, biz hem paranı ödeyip hem de seni başka bir takıma bedavaya gönderecek halde değiliz. ' yanıtını aldı.



8

Adem Ljajic, Beşiktaş'ın bu yanıtına karşılık olarak teklifi düşünmek için süre istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR