Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Yayıncı Kurulu ve Hakem İsyanı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Ajax karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu.

25.11.2021-15:03 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-15:03) Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Yayıncı Kurulu ve Hakem İsyanı!

Şampiyonlar Ligi C grubunda kendi sahasında Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ı konuk eden temsilcimiz Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Beşiktaş-Ajax karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Sergen Yalçın, yapmış olduğu açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi.

MAÇ SONUNDA SERT TEPKİ

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ajax karşılaşmasının ardından Spor Toto Süper Lig'de yaşanan hakem hataları ve yayıncı kuruluş hakkında çok sert sözler söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a bazı kesimler çok sert tepki gösterdi.

SERGEN YALÇIN'IN AÇIKLAMALARI...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Ajax karşılaşmasında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

MAÇLARIMIZDA VAR DEVREYE GİRMİYOR!

Galatasaray maçında aleyhimize verilen penaltı var, Alanyaspor maçında VAR devreye girmiyor ve penaltımız verilmiyor. Bizim maçlarda VAR devreye girmiyor. Ondan önceki maç iki penaltımız var.

YAYINCI KURULUŞ GÖRÜNTÜLER HAKKINDA...

Pozisyonları maçtan sonra gösteriyorlar. Görüntüleri istiyoruz, 'Görüntüleri sildik' diyorlar. Çok güvensiz bir ortamda mücadele ediyoruz. VAR'dan bir tane lehimize bir tane karar çıkmadı. Koca Beşiktaş bu kadar rakip kalede oynuyor, bir tane lehimize karar çıkmaz mı? Bunları söyleyince, hakemler hakkında konuştuğum, isyan ettiğim söyleniyor. Konuşmayınca başka şeyler söyleniyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bir şeyleri sert söyleyince TFF'den ceza yiyorsun. Böyle bir ortamda hocalık yapmaya çalışıyoruz. Allah, bize kolaylık versin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal