20.04.2022-09:50 (Son Güncelleme:24.06.2022-17:03)


1

Ciddi bir şekilde ilgilenmekteler

Ciddi bir şekilde ilgilenmekteler

Siyah beyazlılar, bu sezon Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da sergilediği performansla büyük alkış alan Muleka ile ciddi bir şekilde ilgilenmekte.



2

Kolları sıvadılar

Kolları sıvadılar

Siyah beyazlıların futbolcunun transferi için kolları sıvadığı öğrenildi.



3

Oyuncu için çok ısrarcılar

Oyuncu için çok ısrarcılar

Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isim ise Kasımpaşa formasını terleten Jackson Muleka oldu. Futbolcu bu sezon oynadığı oyun ile pek çok takımın ilgisini çekmişti. Fakat futbolcu ile en ciddi ilgilenen kulübün Beşiktaş olduğu öğrenildi



4

Taliplisi çok

Taliplisi çok

Belçika'nın Standart Liege takımından Kasımpaşa'ya yarım sezon kiralık olarak forma terleten futbolcu için Beşiktaş hem Standart Liege ile hem de Muleka ile temaslara başlamış durumda.



5

Şartlar öne sürdü

Şartlar öne sürdü

Kongolu futbolcunun Beşiktaş'ın kendisine ilgisinden çok memnun olduğu fakat kulübünün bazı şartlar öne sürdüğü öğrenildi.



6

Menajeri itiraflarda bulundu

Menajeri itiraflarda bulundu

Yarım sezon kiralandığı Kasımpaşa'da etkili bir performans ortaya koyan Muleka için menajerinden itiraflar geldi. Futbolcunun menajeri Muleka ile ilgili olarak, '3 milyon euro'luk satın alma maddesi var. Ancak Kasımpaşa Kulübü oyuncunun bonservisini almazsa, Standard Liege Kulübü, Muleka için Beşiktaş'tan 5 milyon euro talep edecek.'



7

Eski takımına dönmek istemiyormuş

Eski takımına dönmek istemiyormuş

'Muleka, Türkiye'de çok ilerleme kaydetti. O bir sanatçı ve ona ihtiyaç duyduğu sevgiyi, güveni veriyorlar! Bu performansı kimseyi şaşırtmadı çünkü büyük bir potansiyeli var. Standard Liege kulübünde sıkıntılar devam ediyor. Kongolu oyuncu bu nedenle geri dönmek istemiyor.' ifadelerine yer verdi.



8

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbolcu kariyerine ülkesinin Mazembe takımında başladı. Ardından Standart Liege takımına transfer oldu. Standart Liege'den ise yarım sezonluğuna Kasımpaşa'ya kiralandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR