Beşiktaş Michy Batshuayi'den Gelen Haberle Sarsıldı!

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta flaş bir gelişme oldu. Sakatlığı bulunan Michy Batshuayi bu sefer de yüksek ateş nedeniyle idmana çıkamadı.

17.11.2021-13:58 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-15:37) Beşiktaş Michy Batshuayi'den Gelen Haberle Sarsıldı!

Spor Toto Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta şok gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta ligin 13. haftasında deplmasmanda Aytemiz Alanyaspır ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle 2 haftadır Londra'da tedavi altında olan Batshuayi, dün Türkiye'ye dönüş yapmıştı. Futbolcunun Alanyaspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini korurken futbolcudan gelen yeni haber siyah beyazlıları adeta sarstı.

MİCHY BATSHUAYİ'DEN GELEN HABER MORALLERİ BOZDU

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'den gelen haberler takımda moralleri bozuyor. Siyah beyazlılarda Belçikalı yıldız Michy Batshuayi sakatlığı nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Futbolcunun, Alanyaspor maçında oynayıp oynayamayacağı belli olmazken ve tetkikleri beklenen futbolcu bu sefer de yüksek ateş nedeniyle bugün yapılacak olan idmana çıkmayacak. 39.5 derece ateşi olan Michy Batshuayi'nin tedavisine hemen başlanacağı fakat Alanyaspor maçının kadrosunda olmayacağı öğrenidli.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Diğer taraftan Beşiktaş Kulübü, Michy Batshuayi'nin son durumuyla alakalı resmi sitesinden açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş, Belçikalı yıldızıyla ilgili 'Futbolcumuz Michy Batshuayi'ye, sağ uyluk arka adalesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi sürecinin bir kısmını geçirdiği İngiltere'den dönüşünde, ateş ve boğaz ağrısı şikayetleri sonrası yapılan değerlendirme neticesinde "Akut Tonsillit" tanısı konmuştur. Futbolcumuz Michy Batshuayi'nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmektedir.' ifadelerine yer verdi.

MİCHY BATSHUAYİ'DEN GELEN HABER SERGEN YALÇIN'I ENDİŞELENDİRİYOR

Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'den gelen kötü haber Beşiktaş takımında moralleri bozdu. Özellikle takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın, yıldız futbolcudan gelen haberle çok endişelendiği belirtildi. Beşiktaş'ın, Alanyaspor karşısında hücum noktasında nasıl bir kadroyla çıkacağı Beşiktaş taraftarları tarafından büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal