Beşiktaş Maçların Ertelenmesi İçin TFF'ye Başvurdu

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor ve Çaykur Rizespor karşılaşmaları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

19.04.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 19.04.2021-12:12) Beşiktaş Maçların Ertelenmesi İçin TFF'ye Başvurdu

Süper Lig'de 71 puanla lider konumda bulunan Beşiktaş, TFF'ye Kayserispor ve Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmalar için tarih değişikliği talebini iletti.

Siyah-Beyazlı kulüp, ligin 36. haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. 

Lig fikstürünün sıkıştırılması nedeniyle Beşiktaş, 37. hafta Kayserispor'la 23 Nisan Cuma günü, 38. haftada oynanacak Rizespor müsabakasını ise 27 Nisan Salı günü oynayacak. 

RESMEN BAŞVURDU

Beşiktaş Kulübü, 23 Nisan Cuma günü oynanacak Kayserispor maçının 24 Nisan Cumartesi, 27 Nisan Salı günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının da 28 Nisan Çarşamba oynanması için TFF’ye resmi başvuru bulundu.

Teknik direktör Sergen Yalçın, 16 Nisan Cuma günü MKE Ankaragücü maçının öncesinde fikstür yoğunluğundan dolayı TFF'yi eleştirmişti. 

SERGEN YALÇIN NE DEMİŞTİ?

Yalçın, 'Yapılan fikstür komik bir fikstür. 5 maçlık bir periyot. 5 maçı da iki rakibimizden önde oynuyoruz. Bay takım var, bir hafta dinlenen takımın bizden önce oynaması lazım. Ben öyle görüyorum en azından. Bay kaldığımızda biz de cuma oynuyorduk.' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal