Beşiktaş Kasımpaşa maçı biletleri satışa çıktı mı? BJK Kasımpaşa maç bilet fiyatları ne kadar?

Beşiktaş, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Kasımpaşa'yı kendi evinde konuk ediyor. Sezonun başlarında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta iki takım 1-1 beraberlik ile maçı bitirmişlerdi. Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? BJK ve Kasımpaşa muhtemel 11 de kimler yer alıyor? Özellikle maç bilet fiyatları futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte BJK ve Kasımpaşa karşılaşması ile ilgili tüm detaylar...

20.04.2022-20:01 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-20:01) Beşiktaş Kasımpaşa maçı biletleri satışa çıktı mı? BJK Kasımpaşa maç bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig'in 15. haftasında ilk olarak karşı karşıya gelen BJK ve Kasımpaşa maçı beraberlik ile 1-1 olarak bitirdiler. 25 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmada ise skor merak ediliyor. Şimdiden futbol severler maçın saat kaçta, hangi kanal da oynanacağını ve maç bilet fiyatlarını araştırmaya başladılar bile. İşte BJK ve Kasımpaşa Maçı hakkında merak edilenler. 

BJK ve Kasımpaşa karşılaşması saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek?

Spor Toto Süper Lig maçı, İstanbul'da, Vodafone Park Stadyumu'nda iki takım karşı karşıya gelecektir. 25 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan maç 20:30 da başlayacak. 

Pein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak canlı olarak izlenebilecektir.

Beşiktaş Muhtemel 11'ler : Ersin, Rıdvan, Montero, Vida, Rosier, Can, Pjanic, Alex Teixeira, Larin, Ghezzal, Batshuayi muhtemel 11'ler arasında yer almaktadır.

Kasımpaşa Muhtemel 11'ler: Ertuğrul, Spajic, Donk, Eren, Hadergjonaj, Doğucan, Rayane Aabid, Eysseric, Mabil, Fall, Muleka muhtemel 11'ler arasında yer almaktadır.

Maç bilet fiyatları ne zaman satışa çıkacak ? Ücretleri ne kadar? 

Karşılaşmanın biletleri, bugün saat 11.00'de satışa çıkmıştır. 

 Bilet ücretleri ise şu şekilde açıklanmıştır:  Kategori (1-8) 65-165 TL, VIP tribün 100-475 TL.

beşiktaş kasımpaşa maç biletleri

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal