Beşiktaş Edin Dzeko İle Masaya Oturdu!

Beşiktaş'ın forvet transferi için listesinin en baş sıralarında yer alan Romalı Edin Dzeko ile yaptığı görüşmedeki pazarlıklar ortaya çıktı. Boşnak oyuncunun Beşiktaş'tan talepleri belli oldu.

01.07.2021-18:59 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:30) Beşiktaş Edin Dzeko İle Masaya Oturdu!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlamışken teknik direktörü Sergen Yalçın'ın en çok takviye istediği forvet bölgesi için yıldız transferi yapmayı planlıyor.

Forvet transferi için dünyaca ünlü isimlerle görüşen Beşiktaş, İspanyol oyuncu Diego Costa, Sırp oyuncu Alexander Mitrovic ve Boşnak oyuncu Edin Dzeko ile görüşmelerini sürdürüyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Bosnalı golcü Edin Dzeko ile Beşiktaş yönetiminin yapmış olduğu transfer görüşmelerinde rakamlar belli oldu.

35 yaşındaki golcü oyuncu Edin Dzeko, Beşiktaşlı yöneticilerle menajeri aracılığı ile yapmış olduğu görüşmelerde senelik olarak 4.5 milyon euroluk bir maaş istedi.

Bu transferi sonuçlandırmak için ekonomik imkanlarını oldukça fazla zorlayan Beşiktaş yönetiminde ise rakam yüksek bulunurken siyah beyazlıların garanti ücret artı bonuslar olmak üzere yaklaşık 3.8 milyon euroluk bir teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Menajeri ile yapılan görüşmelerde ekonomik problemlerin çözülmesi halinde yıldız golcünün Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak baktığı öğrenildi.

Bosna Hersekli golcü oyuncunun kulübü Roma ise Edin Dzeko'nun takımdan ayrılmasına sıcak bakarken bonservis ücreti olarak 3-4 milyon euro arası bir bedel ile Edin Dzeko'nun takımdan ayrılmasına izin verecek.

Golcü oyuncu 2016-2017 sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den Roma'ya 11 milyon euroluk bir bonservis ücreti ile transfer olmuştu.

Roma formasıyla birlikte bu zamana kadar 260 karşılaşmada forma giyen Edin Dzeko, 119 gol, 55 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

Ayrıca Bosna Herkes Milli takımında ise kaptan olarak görev yapan golcü oyuncu Milli formayla 114 karşılaşmada 59 gol kaydetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal