24.07.2021-09:33 (Son Güncelleme:09.09.2021-17:27)


1

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isteği üzerine İtalyan ekibi Cagliari'de forma giyen tecrübeli savunmacı Diego Godin ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.



2

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda sezonu şampiyon olarak kapatan Beşiktaş, önümüzdeki sezon öncesinde transfer çalışmalarını büyük bir hassasiyet içerisinde sürdürüyor.



3

Transfer döneminin açılması ile birlikte Kenan Karaman, Salih Uçan, Mehmet Topal gibi isimleri resmen açıklayan, geçtiğimiz sezon kadroda kiralık olarak görev alan Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier ile de büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta transferler bitmiyor.



4

Önümüzdeki sezon öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın önerisi üzerine stoper bölgesine bir takviye yapmak isteyen siyah beyazlılarda Diego Godin ismi öne çıkarken oyuncunun tecrübesinin savunma hattına büyük bir katkı sağlayabileceği düşünülüyor.



5

Beşiktaş'ın Diego Godin'in kiralık transferi için İtalyan ekibi Cagliari'ye teklifi ise oyuncunun senelik ücreti olan 4 milyon euronun 2 milyon euroluk kısmını karşılamak olduğu öğrenildi.



6

Uruguaylı yıldız Diego Godin için senelik 2 milyon euro, maç başı ve başarı bonusları olmak üzere teklifini yapan Beşiktaş yönetimi oyuncunun kararını beklemeye koyulurken Diego Godin'in Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.



7

Futbol hayatına ülkesi Uruguay'da başladıktan sonra 2007-2008 sezonunda İspanya La Liga ekibi Villareal'e 800.000 euro karşılığında gerçekleştirdiği transfer ile kariyerini bambaşka bir noktaya taşıyacağı ilk adımını gerçekleştirmiş oldu.



8

Geçtiğimiz sezon Cagliari forması ile 28 karşılaşmada süre alan Diego Godin, 1 gol kaydederek dikkat çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR