Beşiktaş Başkan Adayı İsmail Ünal Açıklamalarda Bulundu!

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa aday olan İsmail Ünal, düzenlediği toplantıda projelerini basın mensuplarına açıkladı.

15.10.2019-14:01 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-14:00)

Kongrenin erken gerçekleştirilecek olmasından dolayı hazırlık yapılamadığını dile getiren başkan adaylarından İsmail Ünal, diğer adaylara başarılar dilerken, "Gönül isterdi ki bu kongre birkaç ay daha ertelenseydi. Hazırlık yapamıyorsunuz. Gönül isterdi ki ben de burada panolarda projelerimi gösterebilseydim. Ancak projeler sadece kafamızın içinde. Dar boğazdayız. Ancak 4 aday var ve hepsine başarılar diliyorum. Her şey Beşiktaş için" diye konuştu.

"SÜLEYMAN SEBA ANLAYIŞINA DÖNMEK İÇİN ADAYIZ"

Beşiktaş'ta aktif rol oynadığını belirten Ünal, gençliğinden bu yana Beşiktaş için emek veren isimlerden bahsederken, "Biz Beşiktaş'ın hep aktifinde yer aldık. 90'lı yıllarda Süleyman Seba yönetiminde yer aldım. Gençtim. Metin Keçeli büyüğümüzle birlikteydik. O zaman tesislerden sorumlu yönetici Metin ağabey ve bendim. 100'üncü yıl şampiyonluğunda aktiftim. Belediye başkanı olduğumda Fulya Projesi döneminin içinde bulundum. İmar planlamasında elimiz, kolumuz vardı. Süleyman ağabey, o arazinin kazanılmasında en önemli role sahiptir. Kulübe kazandırmıştır burayı. Allah rahmet eylesin, büyük insan, büyük başkandı.

İnönü Stadı'nın proje tahsisinde imzalarımız vardır. Belediye başkanlığımızın ikinci döneminde Akatlar 1903 Tesisleri'ni kulübümüze verdik. Kulübümüzün hiçbir zaman pasifinde kalmadık. Gerek Metin Keçeli, gerek Emin Önal bey, o yönetimlerin borçlanmalarında hiç yer almadılar. Nedim Durukan da hep katkısını bize sunmuştur" ifadelerini kullandı.

İsmail Ünal, başkan adaylığını açıklamanın temel nedeninin Beşiktaş içerisinde her zaman aktif rol alması ve borçlanma ile ilgisinin bulunmaması olduğunu söylerken, "Biz Süleyman Seba anlayışına dönmek için adayız. Süleyman Seba'nın okulundan geldik ama hiçbir zaman mezun olmadık" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal