Şarkıcı Berkay Şahin Kötü Günlerine Geri Döndü!

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin çok sevilen şarkılarıyla sevenlerini coşturmadan önce gazetecilere olay açıklamalarda bulundu. Şahin en kötü günlerinin yeniden nasıl başladığını işte şöyle anlattı…

10.01.2021-08:59 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-09:47) Şarkıcı Berkay Şahin Kötü Günlerine Geri Döndü!

Şarkılarıyla genç kızların kalbinde taht kuran bir kız babası Berkay Şahin bomba açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Şahin hayatının en kötü günlerini gazetecilere anlattı. Sahne öncesi samimi açıklamalarda bulunan Şahin’in keyifli halleri sevenlerini eğlendirdi.

ŞAHİN: DÜNYANIN EN KÖTÜ ŞEYİ DİYET YAPMAK

39 yaşındaki şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gece bir mekanın açılışında sahne aldı. Şarkılarıyla sevenlerini eğlendirmeden önce ünlü şarkıcı samimi açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahin, kilo takıntısından bahsetti. Giydiği forma ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcıya giyim tarzı sorulduğunda; “Son derece fanatik bir takımının forması, ben bu formayı çok seviyorum. Öyle numara takıntım yok ama uğurlu rakamlarım var, on sekiz ve altı benim için çok önemli. Bu formayı eşim Özlem'le birlikte Los Angeles tatiline gittiğimiz zaman almıştım, biraz daha kilo verirsem daha çok yakışır” dedi. Bir Amerikan futbol takımının 89 numaralı formasını giyen Şahin kilo takıntısının olduğunun üzerinde durdu. 

Aldığı kiloları vermek için diyete başlayacağını söyleyen şarkıcı Berkay Şahin; “Benim için hayatımın en kötü günleri başlıyor. Pazartesi diyete başlıyorum, dünyanın en kötü şeyi diyet yapmak” dedi.

berkay şahin

ŞAHİN’İN ESKİ GÜNLERE ÖZLEMİ

Kilo takıntısı olduğunu söyleyen yakışıklı şarkıcı Berkay Şahin pazartesi diyete başlıyor. Eski günlerdeki kaslı hallerini özleyen Şahin kendini; “Şu an hala kaslarım var” diyerek avuttu. Basın mensuplarına eski kaslı fotoğraflarını göstermeyi ihmal etmeyen yakışıklı şarkıcı “Durun size kaslı fotoğraflarımı göstereyim” diyerek geçmiş yıllarda bir dergi çekimi için kamera karşısına geçtiği fotoğrafları paylaştı. Berkay Şahin’in bu eğlenceli ve samimi hallerine herkes bayıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal