20.02.2021-00:22 (Son Güncelleme:20.02.2021-00:22)


1

İkinci çocuğuna hamileyken sosyal medyada siber zorbalığa maruz kalan Bergüzar Korel, yaptığı açıklamada hayranlarını üzecek gelişmeleri duyurdu.



2

İkinci çocuğuma hamileyken gelen bir mesajdan sonra bu kararı aldım. diyen Korel, 'Kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum' ifadelerini kullandı.



3

'Eminim bir çok kişi yorumlarım ve DM'lerim kapalı olduğu konusunda sitemkar eleştirilerde ulunuyor, sebebini merak ediyor.



4

Çünkü artık kötü sözün de onu söyleyen kişinin de kontrolsüz ve vahşi bir şekilde bana dokunmasını istemiyorum, daha doğrusu o kişinin bana dokunduğunu sanmasına izin vermiyorum.



5

Artık sadece içimden geleni, gözümün gördüğünü korkmadan otosansür uygulamadan paylaşmak istiyorum. Söylenen her şeyi ciddiye alıp, üzülüp, o insanı kazanmaya çalışıp açıklama yapmayı da bıraktım.



6

Ne zaman biliyor musunuz? İkinci yavruma hamileyken DM kutuma düşen bir mesajdan sonra...



7

Pi.in ve senin gebermen için her gün dua ediyorum" Amannn bırak hasta onlar deyip kestirip atmayın artık. Böyle diye diye vücut bulmuş bu şeytanlığı besleyip duruyoruz. Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr