05.09.2020-16:12 (Son Güncelleme:26.10.2022-17:17)


1

Bergen'in mezarı neden kafes içinde?

Bergen'in mezarı neden kafes içinde?

Şarkıcı Bergen'in mezarının bir kafesin içinde olduğunu görenler ilk başta anlam veremeseler de altında yatan nedeni öğrendiklerinde bir kez daha üzüntü yaşıyorlar. 80'li yılların arabesk kraliçesi Bergen, kocası tarafından öldürülmüştü. Bir kez de Bergen'in yüzüne kezzap atan katil Halis Serbest, seni öldüğünde de rahat bırakmayacağım demiştir. Bu sebepten Bergen'in annesi, arabesk sanatçısının mezarını kafes ile kapatmıştır.



2

Bergen neden öldü?

Bergen neden öldü?

Turne kapsamında Kayseri'de konser verecek olan Bergen, oradan Mersin'e yola çıkmıştı. Boşandığı eşi Halis Serbest'in onu ve annesini takip ettiğini fark eden Bergen, polise haber verdi. Tedbir alınacağını haber aldıktan sonra yoluna devam etti. Gece 4 sularında Halis Serbest, bir lokantada Bergen ve annesinin karşısına çıktı.



3

Birçok kült şaBergen arabaya binmek üzere giderken katil Halis Serbest tarafından 6 mermi ile şoför koltuğuna yığıldı. Annesi de 3 kurşunla yaralanmıştır. Kaçan Serbest, Almanya'da yakalandı. Serbest, sadece 7 ay hüküm giyip sonra serbest kalmıştır.rkısı bulunmaktadır.



4

Halis Serbest'ten kan donduran itiraf

Halis Serbest'ten kan donduran itiraf

Bergen'in mezarKatil Serbest, asil hedefinin annesi olduğunu röportajda açıkladı. Serbest, "Annesi 'ölümden korkmuyorum diyordu. İlk ona sıktım. Öldü sandım. Ölmese ben onu sağ bırakır mıydım? Annesinin ölmeyişine çok üzüldüm." sözlerine yer verdi.ı Mersin'de bulunmaktadır.



5



6



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr