Beren Saat’in Yaptırdığı Estetik Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Ünlü oyuncu Beren Saat, yaptığı işler kadar yıllara meydan okuyan güzelliği ile de oldukça beğeniliyor. Yeni bir projeye hazırlanan güzel yıldızın yaptırdığı estetik ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. İşte Beren Saatin estetikli hali…

15.01.2020-20:27 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-14:20)

Televizyon reklamları ile hayatımıza giren ve Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Beren Saat, güzelliği ile de dillerden düşmüyor. Doğal güzelliği ile oldukça beğeni alan Beren Saat, son yaptırdığı estetik ile sosyal medyanın diline düştü. 

BEREN SAAT’İN ESTETİĞİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Geçtiğimiz günlerde Aşk-ı Memnu dizinde rol aldığı partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile tekrar kamere karşısına geçeceği konuşulan Beren Saat, yeni bir reklam filminde yer alacak. Doğal güzelliği ile her zaman adından söz ettiren Beren Saat, dişlerini yaptırdığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı sonrası takipçileri ikiye bölündü. Birçok takipçisi başarılı oyuncuya ‘Doğallığını bozdun’ şeklinde yorumda bulundu. 

Beren Saat estetik mi yaptırdı?

BEREN SAAT DİŞLERİNİ YAPTIRDI

Uafk bir operasyonla dişlerinin arasındaki boşluğu kapattıran Beren Saat, kameralara da gülerken ilk pozunu verdi. Televizyonun en güzel kadınları arasında yer alan Beren Saat'in yeni hali hayranlarını da ikiye böldü. Kimi takipçileri doğallığını bozduğunu söylerken kimileri de her haliyle Beren Saat'i çok beğendiklerini dile getirdi.

4 MİLYONLUK REKLAM ANLAŞMASI

Bir süredir ekranlardan uzak duran Beren Saat'in, bir senelik anlaşma için markadan 4 milyon aldığı öne sürüldü. Daha önce bir araba markasının yüzü olan Saat'in, o dönem yaptığı reklam anlaşmasından aldığı ücret gizli tutulmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal