Beren Saat, Vefat Eden Eski Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı!

Beren Saat, sosyal medya hesabı üzerinden 2004 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sevgilisi Efe Güray'ı unutmadı. Saat, duygusal bir paylaşım yaparak Güray'ın doğum gününü kutladı.

10.05.2021-11:27 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-11:27) Beren Saat, Vefat Eden Eski Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı!

Geçtiğimiz sene eşi Kenan Doğulu ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eski sevgilisi Efe Güray'ın doğum gününü kutladığı için günlerce adından söz ettiren Beren Saat, bu sene de ilk büyük aşkının doğum gününde paylaşım yaptı.

‘BENİM KAHRAMANIM’

4,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye kısmında Güray'ın kendisine sarıldığı bir pozu paylaşan Saat, ‘Doğum günün kutlu olsun. Benim kahramanım’ notunu düştü.


SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Saat'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırırken takipçileri de ikiye bölündü. Birçok sosyal medya kullanıcısı Saat'in bu paylaşımını eşi Kenan Doğulu'ya saygısızlık olarak algılarken birçoğu da vefat eden birini anmanın güzel bir vefa olduğunu belirtti.

KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Beren Saat'in ünlü olmadığı dönemde aşk yaşadığı Efe Güray, 2004 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucu henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal