Benzin İstasyonunda Kendini Ateşe Verdi

İstanbul Beyoğlu’nda Yılmaz E., akaryakıt istasyonunda üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi.Dehşet dakikaları kameralara kaydedilirken, alev topuna dönen Yılmaz E., personeller tarafından su ve yangın söndürme tüpü yardımıyla söndürüldü.

15.09.2020-10:55 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-10:29)

Hadise, geçen gün saat 13.30 sularında Beyoğlu Sütlüce’de gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre akli dengesi yerinde olmayan Yılmaz E, benzin istasyonuna giderek elindeki şişeyle benzin istedi.

Personellerin vermemesiyle yürümeye başlayan adam, elindeki şişenin dibindeki az miktarda bir benzini kendi üzerine döktü.

Sonrasında adam çakmağını çakarak kendini ateşe verdi. Aniden alev topuna dönen Yılmaz E., benzinliğin içerisinde dört döndü.

Yılmaz E.’nin yandığı görenler şok geçirdi. Birkaç personel de alev alev yanan Yılmaz E.'ye su ve yangın söndürme tüpüyle müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından kıyafetlerini çıkartan adam, yaralı bir şekilde yere düştü.

AKARYAKIT İSTASYONUNDA ALEV ALEV YANDI

Facianın yaşandığı anları ise güvenlik kameraları anbean kaydetti.

Kayıtta Yılmaz E. önce elinde bidonla istasyonun dışına doğru gidiyor. O sırada Yılmaz E., benzini dökerek kendini yakıyor.

Aniden alev topuna dönen Yılmaz E., çevreye koşuşturuyor ve bir müddet sonra da yere yığılıyor.

Yılmaz E.'yi gören akayakıt istasyonunun personelleri sonra su ile yangın söndürme tüpüyle söndürmeye çalışıyor.

Olay anını gören etraftakiler ise hayretler olanları izliyor.

EMNİYET GÜÇLERİ NEZARETİNDE HASTANEYE KALDIRILDI

Hadisenin akabinden ihbar üzerine istasyona emniyet, sağlık ve itfaiye görevlileri sevk edildi.

Kısa zaman içinde olay yerine giden itfaiye görevlileri, bedeninde yanma olan ve çırılçıplak kalan Yılmaz E.’ye itfaiye görevlisi kıyafeti giydirdi.

Emniyet güçleri ise Yılmaz E. ile konuşmaya çalışarak olayı yapma sebebini sordu. Fakat akli dengesi yerinde olmayan Yılmaz E., sağlık görevlileri tarafından emniyet güçlerinin nezaretinde ambulansa alındı.

Vücudunda bedeninde olan Yılmaz E., tedavi olmak üzere Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Emniyet güçleri Yılmaz E.'nin yanan giysilerini alarak kanıt niteliğinde incelemek üzere adli tıbba götürerek, hadiseyle alakalı operasyon başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal