Benficalı Nicolas Otamendi Evinde Kelepçelendi!

Benfica'nın yıldız stoperi Nicolas Otamendi, eşi ve çocuğuyla beraber evindeyken 4 hırsızın saldırısına uğradı.

15.12.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-14:22) Benficalı Nicolas Otamendi Evinde Kelepçelendi!

Benfica'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Nicolas Otamendi, eşi ve çocuğuyla beraber evindeyken 4 hırsızın saldırısına uğradı.
Portekiz'de Benfica'nın yıldız futbolcusu Nicolas Otamendi'nin başına oldukça korkutu bir olay geldi. Korkutu olay Benfica'nın deplasmanda Famalicao'yu 4-1 mağlup ettiği maç sonrası oldu. Portekiz basınında çıkan haberlere göre, elleri kelepçelenen ve boynuna kemer bağlanan Arjantinli yıldız futbolcunun 300 bin Euro değerindeki mücevher, saat ve nakit parası çalındığı bilgisi geldi.

BENFİCA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Portekiz devlerinden Benfica'dan yapılan açıklama doğrultusunda, 'Sporcu ve ailesi, yaşadıkları durumun yarattığı büyük rahatsızlığa rağmen iyi durumdarlar' ifadelerine yer verildi. Açıklamanın devamında 'Yetkililer tarafından başlatılan soruşturmaların yürütülmesini beklerken, oyuncunun ve ailesinin mahremiyetine tüm medya tarafından saygı gösterilmesi' şeklinde aktarıldı.

NİCOLAS OTAMENDİ'NİN YAŞADIĞI OLAY GÜNDEM OLDU

Benfica'nın yıldız futbolcusu Nicolas Otamendi ile ilgili yaşanan olay gerek Portekiz basınında gerek futbolcunun ülkesi Arjantin'de gündemi sarstı. Yıldız futbolcunun evinde hırsızlığa uğraması futbol dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Futbolcuya futbol dünyasından pek çok takım, futbolcu ve taraftarlar geçmiş olsun mesajlarında bulundular. Arjantinli yıldız futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler çok büyük bir merakla takip ediliyor.
33 yaşındaki Arjantinli milli futbolcu Eylül 2020'de Manchester City'den Benfica'ya transferi gerçekleşmişti. Futbolcunun Manchester City'den, Benfica'ya transferi büyük ses getirmişti. Nicolas Otamendi, uzun yıllardır formasını terlettiği Manchester City takımında oynadığı futbolla dikkat çeken isimlerden birisi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal