Benfica Teknik Direktörü Bruno Lega: Hakem Adildi

Benfica teknik direktörü Bruno Lega, Galatasaray maçından sonra oldukça sarsıcı açıklamalar yaptı.

15.02.2019-09:48 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-09:48) Benfica Teknik Direktörü Bruno Lega: Hakem Adildi

Benfica teknik direktörü Bruno Lega, Galatasaray maçından sonra oldukça sarsıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekizli Benfica ekibi ile mücadele etti. Trabzonspor'u Süper Lig'de 3-1'lik skorla mağlup eden ve morali yüksek olan Galatasaray Portekizli takım Benfica'yı yenerek ikinci maç öncesi avantaj sağlama niyetindeydi. Fakat Sarı Kırmızılı takım Benfica’ya 2-1 yenik düşerek turu sıkıntıya soktu.

Bruno Lage'nin maça ilişkin yaptığı açıklamalarda Galatasaray taraftarlarını oldukça kızdırdı.

Lage açıklamasında "Atmosfer son derece etkiliydi. Zor bir maç oldu. İyi ve hızlı başlayan biz olduk. Hakemin performansı bence gayet adildi." sözlerini aktardı.

''OYUNDAN MEMNUNUM''

Takımının performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Lage, "Oynanan futboldan, takımın ortaya koyduğu futboldan memnunum. Sonradan gelen oyuncuların takıma gösterdiği uyumdan memnun kaldım. Bazı oyuncular istenilen performansa ulaşamadı fakat genel olarak oynanan futboldan memnunum" ifadelerinde bulundu.

"Altyapıdan gelen 7 oyuncuyla, Galatasaray deplasmanında elde edilen galibiyeti nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna Lage, altyapıdan gelen 7 oyuncuyla maçın kazanılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Galatasaray maçı için iyi çalıştıklarını belirten Bruno Lage, "Dün de söylediğim gibi. Büyük bir takımla oynayacaktık, sıcak bir ambiyansta. Bunun farkındaydık. Maça presle başlayacaklarını biliyorduk. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Hiçbir topu bırakmadılar. Tabii ki daha kazanılmış bir şey yok, ikinci bir maç var. O maçın sonunu görmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Güçlü bir takıma karşı oynadık. Çok yetenekli futbolcuları var. Ama bu yetenekleri son vuruşlarda kullanamadılar. Onun dışında güçlü bir takıma karşı oynadık." yorumlarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal