Benden Ne Olur Film Konusu Nedir, Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerini Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın paylaştığı 'Benden Ne Olur' Adlı filminin galası gerçekleşti. 14 Ocak'ta vizyona girecek film hakkında en çok merak edilen; konusu nedir, kimler oynuyor gibi başlıkları sizin için hazırladık. İşte detaylar.

23.06.2021-16:55 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-15:40)

Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Benden Ne Olur filmi izleyici karşısına çıkmayı bekliyordu. Pandemi sebebi ile ertelenen filmin fragmanının yayınlanmasının ardından yayın tarihi de belli oldu. Merakla beklenen film 14 Ocak 2022 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan filmin oyuncu kadrosu da ilgi çekiyor. Bizde dün akşam galası gerçekleşen Benden Ne Olur filmine dair tüm merak edilenleri ve gala gecesini sizler için araştırdık. İşte detaylar... 

KONUSU

Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur’ kitabından uyarlanan filmde, kitaptaki gibi Sertab karakterinin hayatı anlatılacak. Henüz filmin kitaptaki hikâyeye ne kadar bağımlı kalacağı belli olmasa da izleyiciler kitabın konusunu da araştırıyor. Kitapta Aslı Kızmaz’ın hayat hikayesinin bir kısmı anlatılıyor. Hayatında büyük işler başaran kadınları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayan gözü kara Sertap’ın hikayesine yer veriliyor. Kitapta hem aşk, hem eğlence, hem de iş hayatını bir arada aktaran Aslı Kızmaz, bu hikayeyi esprili bir dille okurlarına sunuyor.

Filmde Sertab Bal karakterini Hazal Kaya canlandırıyor. İzlerken herkesin kendinden bir parça bulabileceği filmde 28 yaşındaki Sertab, hala düzen oturtamamış, kalıplara uymayan ve sürekli fikir değiştiren bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Sertab, ablası Harika’nın evini yakması üzerine hayatı daha da savrulacak ve kendini bulmaya çalışacak.

OYUNCULARI

Başrollerinde Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın yer aldığı filmde Sertab Bal’ın ablası Harika’yı Nur Fettahoğlu canlandıracak. Hazal Kaya’nın yakın arkadaşları kadrosunda ise Enis Arıkan, Selin Şekerci, Elçin Afacan gibi isimler yer alıyor. Sertab Bal karakterine Hazal Kaya hayat verirken Onur Tuna da çapkın aktör Soner Güler’i canlandıracak. Ünlü şarkıcı Cem Belevi’nin de yer aldığı filmde usta oyuncu Tarık Papuçcuoğlu da yer alçak. Filmin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor. Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan filmi senaryoya dönüştüren de Müge Öztürk.

BENDEN NE OLUR?

Birbirinden yetenekli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Benden Ne Olur? Filminin galası, 11 Ocak’ta yapıldı. Filmin başrol oyuncusu Hazal Kaya’nın koronavirüs sebebiyle katılamayacak olması, oyuncu arkadaşlarını üzerken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Gala gecesine saatler kala testi negatif çıkan başarılı oyuncu, soluğu başrolünde olduğu filmin galasında aldı. Yirmi birinci yüzyılın modern kadınının eğlenceli halleri anlatılan filmin özel gösteriminde; ‘’Ertuğrul Özkök, İlker Kızmaz, Ali Atay, Furkan Andıç, Cem Cücenoğlu, Dilara Kırmıt, Sitare Akbaş, Alican Aytekin, Gökhan Mumcu, Sevda Baş ve Burak Güneş’’ gibi ünlü isimler katıldı. Gösterim öncesi yapılan basın toplantısında ise Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Aslı T. Kızmaz, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi gibi isimler soruları yanıtladı.

KAYA: FİLM UMUT IŞIĞI GİBİ

Filmin başrol oyuncularından biri olan Hazal Kaya, gala gecesine son dakika katılarak oyuncu arkadaşlarına büyük bir sevinç yaşatmıştı. Ünlü oyuncu filmle ilgili; ‘’Gelip gelemeyeceğim belli değildi bu sabah azimle negatife döndüm. Bu film tam pandeminin ortasında çekildi, daha aşı yoktu ortada. Hepimiz için umut ışığı oldu aslında o zamanda sete çıkıp çalışıyor olmak. O günden beri de hep umut ışığı gibi hayatımızda bu film. Nihayet vizyona çıkıyor, nihayet insanlarla paylaşabileceğiz çok mutluyuz. Çok tatlı bir kadın hikayesi. Bana gelen senaryolar arasında ve izlediğim romantik komediler arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça izliyoruz. O yüzden bu işin içinde olmak çok mutluluk verici. Arkadaşım yazdı, arkadaşlarım oynuyor. Bizim için aile işi gibi bir iş. Dediğim gibi umut ışığı ve mutluluk çeşmesi umarım hepiniz için öyle olur’’ diyerek heyecanını dile getirdi.

hazal kaya benden ne olur filminin galasında

TUNA: BENCE HERKES EĞLENECEK

Benden Ne Olur filminin bir diğer başrol oyuncusu Onur Tuna da, vizyona girecek olan romantik komedi türündeki bu filmin alışkın olunan filmlerden farklı olduğunu söyledi. Tuna; ‘’Alışageldiğimiz aşk hikayelerinden, romantik-komedi işlerinden daha farklı olduğunu düşünüyorum bu işin. Burada çok özgün bir karakter var, onun farkındalığını anlatıyoruz. Benim oynadığım karakter de onun iyi pasörlerinden bir tanesi. Güzel bir film oldu, bence herkes eğlenecek" dedi.

onur tuna

ARIKAN: HAZAL’A AŞIK OLDUM

Enis Arıkan ise Benden Ne Olur isimli filmde ilk gösteriminde sürekli ağladığını dile getirdi. Ünlü oyuncu partneri Kaya’nın oyunculuk performansını çok beğendiğini söyleyerek; ‘’Gerçekten şahane bir kadın hikayesi. Ben dün izleme fırsatı buldum, Hazal'a aşık oldum. Ben her sahnede ağladım. Ağlanacak sahneler olmadığında da ağladım, çünkü Hazal'a çok aşık oldum. Bence şahane bir performans. Dün eve gittiğimde 3 saat konuştuk ve ona neden ağladığımı anlattım. Onun yeteneğine ağladığımı anlattım. Şahane bir iş çıkardığını anlattım. Bu sıkıntılı günlerde filme giden seyircilerin kalbine dokunacağımıza inanıyorum, onları mutlu edeceğimize çok inanıyorum. İyi seyirler diliyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.

enis arıkan benden ne olur

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal