Belözoğlu Geldi Enner Valencia Coştu

Fenerbahçe'de takımın başına Emre Belözoğlu geldi Enner Valencia küllerinden doğdu. Son 6 maçta 6 gole direkt katkı sağladı.

04.05.2021-13:59 - (Son Güncelleme: 04.05.2021-14:12) Belözoğlu Geldi Enner Valencia Coştu

Erol Bulut'un ardından takımın başına gelen Emre Belözoğlu'nun hücum bölgesindeki ilk ismi olan Enner Valencia, rakip kaleci ve defans oyuncularının kabusu oldu. Erzurumspor karşısında 1 gol, 1 asistle oynayan yıldız futbolcu, galibiyetin baş mimarlarından birisi oldu. 

12. dakikada kaleci Szumski'yi geçen Ekvadorlu oyuncu, 14'te de başarılı oyuncu Pelkas'a golünü attırdı. Belözoğlu'nun son 6 maçta en uçta görev verdiği futbolcu, bu karşılaşmalar içerisinde 6 gole direkt katkıda bulundu. Tecrübeli oyuncu, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, hanesine 1 de asist yazdırdı.

'SONUNA KADAR DEVAM'

Atmış olduğu 10 golle bu sezon Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki en skorer ismi olan Valencia, maçın ardından da bir hayli mutluydu. Attığı golden çok 3 puanın değerli olduğunu vurgulayan futbolcu, "Biz son maçın son saniyesine kadar şampiyonluk yolunda umutlarımızı koruyacağız. Ligde zor durumda olan bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık. Kalan 3 maçımızı kazanıp, rakibimizin puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz. Futbolda her şey mümkün. Sonuna kadar devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal