Beklenen Müjde Geldi: Emekliye Toplam 4.125 Lira!

Emekliye toplamda dört bin yüz yirmi beş TL verilecek! İlk ikramiyelerini Mayıs ayında alacaklar.

26.02.2021-07:53 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-07:53) Beklenen Müjde Geldi: Emekliye Toplam 4.125 Lira!

Emekliye bu sene üçlü kazanç var. Son senelerde emekliler bir çok kazanım elde etti. Senede 2 bin TL bayram ikramiyesi, 3 senede bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de faydalanıyor. Emekli maaşı bağlananlar, en az bin 500 TL aylık gelire kavuşuyor. Maaşı bağlanır bağlanmaz taahhüdünü verip promosyonunu alabiliyorlar. Emeklilik tarihini izleyen dönemde verilecek bayram ikramiyelerinden yararlanıyor. Emekli en az 1.500 Lira maaşın yanı sıra da 2.000 Lira bayram ikramiyesi ve alt limitten promosyonu hesap edince cebine toplam 4.125 TL girecek. Senede 2 bin TL bayram ikramiyesi, üç senede bir de promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar arttırıldı.

Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de faydalanacak.

Emekli maaşı bağlananlar, en az bin 500 TL aylık gelire kavuşacak.

Maaşı bağlanır bağlanmaz taahhüdünü verip promosyonunu alabiliyor. Emeklilik tarihini takip dönemde verilecek bayram ikramiyelerinden yararlanıyor. Üç senelik taahhütle verilen promosyonun tutarı, maaşı bin 500 ile 2 bin 500 TL arasında olanlarda en az 625 TL, 2 bin 500 TL'nin üstünde olanlarda ise en düşük 750 TL olacak.

Tercih edilen bankaya göre alınabilecek promosyon bin 600 TL kadar artıyor. Bayram ikramiyesi de bin TL.

Yeni emekli olan, ilk ikramiyesini Mayıs'ta alacak. Ramazan ve Kurban bayramlarından önce biner TL ikramiye ceplerde olacak.

PROMOSYON NASIL ALINIYOR?.

Emeklilik başvurusu yapılırken, banka seçeneğini işlemi de gerçekleştirilebiliyor. Bu şekilde bankasını seçen emekli, aylığı bağlanır bağlanmaz ''3 yıl maaşımı sizden alacağım'' taahhüdünü imzalayarak promosyonunu alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal