Bekçilik Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

Yüzlerce adayın uzun süredir beklediği bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. 20 Ocak 2021'de gerçekleştirilen Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilmişti. Bekçilik sınav sonuçları açıklandı mı?

15.02.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-10:16) Bekçilik Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı yapılmıştı ve bekçilik sınav sonuçları için adaylar gözlerini Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi'ne çevirmişti. İstanbul'da olmak üzere 400 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı bilgisi sonrasında başvuru işlemleri belirtilen tarihler aralığında alınmıştı. Peki sınav sonuçları açıklandı mı? Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Fiziki yeterlilik sınavında başarı elde eden adaylar Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinden kendilerine duyurulacak yer ve zamanda sözlü sınav komisyonu tarafından sözlü sınava tabi tutulurlar. Öye yandan EGM PA ile bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2020/1. Dönem gerçekleştirilen Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı sonuçları 15 Şubat 2021'de adayların erişimine açılacak.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ BELLİ OLDU

Bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı sınav sonuçları 15 Şubat 2021'den itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da https://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal