Bekarlar Evlenmek, Evli İnsanlar İse Çocuk Sahibi Olmak İçin O Adalara Gidiyor!

İtalya'da yer alan Sicilya'ya bağlı iki küçük ada olan Stromboli ve Filicudi adaları son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Yerel halkın anlattıklarına göre bu adalara bekar insanlar eş bulmak evli çiftler ise çocuk sahibi olmak için geliyor.

22.09.2021-14:44 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-15:39) Bekarlar Evlenmek, Evli İnsanlar İse Çocuk Sahibi Olmak İçin O Adalara Gidiyor!

İtalya'da yer alan Sicilya'ya bağlı iki küçük ada olan Stromboli ve Filicudi adaları son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Yerel halkın anlattıklarına göre bu adalara bekar insanlar eş bulmak evli çiftler ise çocuk sahibi olmak için geliyor.

ADALAR HAKKINDA FARKLI RİVAYET DOLANIYOR

Akdeniz'in ortasında İtalya'nın ise ucunda bulunan Sicilya'ya bağlı olan iki küçük ada olan Stromboli ve Filicudi adaları son zamanlarda ziyaretçi akınına uğruyor. Yerel halkın anlattıklarına göre bu adalara bekar insanlar eş bulmak evli çiftler ise çocuk sahibi olmak için geliyor

EVLENMEK VEYA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER BU ADALARA AKIN EDİYOR

El değmemiş bu adalarda sık sık küçük volkanik patlamalar meydana geliyor. Adaların iklimi ise sıcak. Fakat adanın popüler olmasının nedeni tamamen farklı. Yerel halkın anlattığına göre adanın insanları cezbeden bir efsanesi var. Ziyarete gelen insanlar bu adalara afrodizyak özellikleri olduğuna inanarak geliyor. Adalar aynı zamanda doğurganlık adaları olarak da anılıyor. Adalar hakkında gelen ziyaretçilerin kısmetinin açıldığı, cinsel gücünü artırdığı, çocuk sahibi olmasını kolaylaştırdığı gibi rivayetleri dolanıyor.

ADANIN FARKLI BİR HAVASI VAR

Bu adaların farklı bir havasının olduğuna inanılıyor. Adada şarap ticareti yapan Maria Puglisi, CNN Travel'a yaptığı açıklamada, ‘Burası tüm duyulara hitap eden bir yer, bir ateş ve tutku adasıdır. Dağ her püskürdüğünde sürekli titreşimleri içinizde hissediyorsunuz. Güçlü ve afrodizyak bir çekim gücü var. Sekiz saatlik bir tırmanışla Stromboli'nin kraterine çıkmak mümkün.  Stromboli'nin havasında özellikle geceleri yoğunlaşan kokuların da cinsel dürtüleri tetiklediği söyleniyor. Bu kokunun kaynağı da adada bulunan bir bitki. Bitkinin geceleri salgıladığı etkileyici kokunun libidoyu artırdığı ve çiftlerin çocuk sahibi olmasını kolaylaştırdığı iddia ediliyor’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal